Forside Nyheder

iPhone – DR har en masse at tilbyde !


Inden udgangen af marts 2009 lancerer DR en ny gratis applikation i iTunes App Store. Den hedder ?DR Player? og med den får du nem adgang til at se og høre en lang række af DRs radio og TV-programmer i en flot kvalitet.


Du får de seneste mange  aktuelle nyhedsklip fra DR Update samt alle de TV-programmer DR også podcaster. Forløbig er det bl.a., Penge, TVaviserne, Aftenshowet, Kontant, Rabatten, Debatten, Ha det godt, Spam, So ein Ding og flere vil komme til i den nærmeste tid.


Også alle de radioprogrammer, DR podcaster, vil blive direkte tilgængelige i afspilleren. Så der er nem adgang til hundredevis af radioudsendelser uden at du på forhånd behøver at abonnere på dem som podcasts. I stedet kan du bare vælge det, som du har lyst og tid til i en given situation. Og radioudsendelserne kører fint på EDGE, hvis der ikke er 3G dækning. Se hele listen af tilgængelige radio- og tv-programmer på www.dr.dk/podcastDR Player ser ud omtrent som ovenfor. Du klikker direkte frem til de seneste DR Update klip og netradiokanalerne (når de kommer i næste version). Radio- og TV-programmerne som du vil afspille on demand, finder du frem til ved først at vælge program, derefter hvilken udsendelse du vil se. Mængden af radioprogrammer er så omfattende at du kan søge både alfabetisk og emne-opdelt.


Radiokanaler til iPhone
Om et par måneder (omtrent i starten af maj) udvider DR applikationen med en opdatering, som vil give dig adgang til 12 af de samme radiokanaler du kender fra FM, DAB og/eller netradioen. Det handler om P1, P2, P3, P4 Danmark, DR Hit, DR Soft, P5000, DR Pop DK, DR Rock, DR Boogie Radio, DR Det Elektriske Barometer og DR Jazz.

DR har lagt vægt på at finde en fornuftigt kvalitet i vore radiostreams som tilgodeser både lytteoplevelsen samt det faktum at mange har forbrugsloft på deres dataforbrug. Man kan derfor lytte meget længe med DR Player uden risiko for at ramme loftet. Radioen bruger ca 14 Mb pr. time. Bemærk dog, at har du ikke fri data, så kan du hurtigt få en dyr radio oplevelse.


Hurtigere iPhone adgang til DR Nyheder, Trafik, Musik og Sport
Selvom iPhone er meget velegnet til at browse kendte websites, så er DRs mobilportal (http://m.dr.dk) stadig meget egnet til iPhone, som den også er tilpasset for. Det er ca 15-20 gange hurtigere at klikke rundt på mobilversionen end på dr.dk, hvilket har betydning også på 3G.


Kilde “dr.dk”

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.