Forside Nyheder

JVC videokamera til kvinder


JVC har designet en ny kamera-serie til kvinder.


Som JVC forklarer, så har videokameraer indtil nu været udviklet af mænd og til mænd. Med det mener de, uden at ville lyde for fordomsfuld, at de fleste mænd har det bedst, når kameraet oser langt væk af komplicerede funktioner og er udstyret med flest mulige knapper og blinkende lamper. Med andre ord, der må gerne være noget imponator-effekt, ihvertfald når det er nyt.


Det er derfor som regel også manden, der står bag kameraet ? når han altså husker at tage det med og bruge det!


Men videokameraet kan jo være næsten helt uundværligt, når de små og store øjeblikke i dit liv skal foreviges. Det kan være dit barns første skridt, den første skoledag, fødselsdage, bryllupper eller familiens bade- og skiferier.


Så JVC gik i tænkeboks, og besluttede at ændre deres nye Everio kameraserie. 


Faktisk er det to nye serier af videokameraer, som nu giver kvinder en oplagt mulighed for at overtage rollen som familiens fotograf. Alt det tekniske lir er skåret væk, billedkvaliteten er 100% i top, de typiske grå og sorte farver er erstattet af langt mere feminine kulører, og så har kameraerne en størrelse, der passer ned i den mindste taske. Du kan også købe et lækkert og matchende kameraetui, der beskytter kameraet mod ridser og støv.


Og så er der en god portion automatik, så det er enkelt at bruge. Kameraerne i de to serier har alle former for autofunktioner og endda også en one-touch funktion, så dine videoer med et klik kan uploades direkte på YouTube elller iTunes.


Der findes to varianter. Den ene type optager på hukommelseskort, og den anden type på en indbygget harddisk. For begge typer gælder: Åbn skærmen, tryk på én enkelt knap – og du er klar til optagelse!


Priserne starter ved kun 2.500 kr.


Se mere hos JVC


 Kilde: JVC

Annonce:
Forrige artikelPsybot-ormen rammer ikke ZyXEL-produkter
Næste artikelNy Hotline kan hjælpe dig på nettet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.