Forside Nyheder

Nye aktive AVI højttalere med subwoofer


 


AVI er HiFi højttalere til computer, medieafspillere, streaming media, TV mv.


Du kender måske allerede en af disse situationener: • Du har købt Sonos, Logitech Squeezebox, Wireless Home Audio, Olive og lytter meget til streaming musik. Du har købt nogle aktive højttalere, men syntes ikke at lyden ikke er helt i top. Det mangler lidt på kvaliteten.
 • Du har fået en bærbar medieafspiller, som en iPod, og vil gerne høre musikken igennem nogle kvalitetshøjttalere. Du købte en docking station med højttalere, men det føles aligevel ikke helt samme lyd og volumen, som på det gode gamle stereoanlæg.
 • Du har Apple TV, eller en anden form for settop boks, og vil gerne have lidt bedre lyd ud af TV’et. Men det store surround anlæg er udelukket, og TV’et har ingen højttaler udgange.
 • Du hører meget musik fra PC, men efter at have prøvet flere forskellige PC højttalere, syntes du aligevel ikke det lyder som et rigtigt HiFi stereo anlæg.

 


AVI Neutron 5s


AVI leverer aktive kvalitetshøjttalere. Det er ægte HiFi, og med indbygget forstærker slipper du for eksterne bokse og anlæg. Og deres populære ADM9.1 højttalere sælger allerede som varmt brød verden over.


Neutron 5s er et komplet stereo anlæg, uden løse bokse og forstærkere, som danner bro imellem de forskellige verdener som PC, iPod, mediaserver, streaming audio, settop bokse mv.


Udstyret med de rette komponenter til ægte HiFi, som digitale indgangstrin med jitterreduktion, Wolfson DACs (Digital til analog konvertere) og veldimmensionerede 100W effektforstærker trin.


Og USB forbindelse til computeren, som enten kan overføre PC-lyden til højttalerne, eller overføre en kilde digitalt fra højttalerne til PC’en. Det kunne eksempelvis være at digitalisere de gamle vinyl plader i en høj kvalitet.


Neutron 5s sættet koster kr. 14.000,-


Læs mere her


 


Specifikationer


Subben indeholder: • 3 x 100 W effektforstærker
 • Preamp med 6 input :
  3 Optical Digital input
  1 Coaxial Digital input
  1 USB til din computer.
  1 analog
 • Remote control med:
  Volume level
  Mute
  Sub level 
  Dele frekvens for subben
  Input vælger
  Digital display

Kilde: VassagoHiFi

Annonce:
Forrige artikelTV 2 kommer nu på Canal Digital
Næste artikelLøse strømforsyninger til Densen grejet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.