Forside Nyheder

Philips lancerer verdens første biograf-tv


Rettelse


Vi gættede forkert på prisen, af det nye Philips Cinema TV i biografformat. De 4000 euro som var nævnt i England, omregnede vi til kr. 33.000, men det endte med at blive en del dyrere herhjemme.


Vejledende udsalgspris har Philips Danmark sat til kr. 39.999,-


Læs Philips danske pressemeddelelse herunder.


 


Philips pressemeddelelse


Cinema 21:9 viser dig filmen, præcist sådan som instruktøren har forestillet sig det


Du ved, hvordan det plejer at være: Filmen, du har lejet, vises med sort bjælke i top og bund. Det mindsker billedet på skærmen og det er ret irriterende. Med Philips Cinema 21:9 med Ambilight får du hele billedet ? præcis, som instruktøren har forestillet sig det.

Cinema 21:9 er verdens første tv med de rette biograf-proportioner som derfor giver dig den ægte biografoplevelse hjemme i sofaen.
Philips sætter med Cinema 21:9 en helt ny standard med dette lcd-tv: Skærmen er 56? og den viser film i formatet 21:9, som er dét format, de fleste biograffilm optages i.

I kombination med Philips? tresidet Ambilight Spectra (som ?forlænger? skærmens farver ud på bagvæggen) rykker du bogstaveligt talt ind i filmen og får en biografoplevelse i din egen stue.

Et traditionelt lcd-tv forsøger at genskabe biograf-oplevelsen ved at komprimere 21:9-billedet ned til 16:9 på skærmen. Det giver sorte bjælker i top og bund, og du mister dén fornemmelse, du har i biografen. Cinema 21:9 giver derimod seeren en forrygende hjemmebio-oplevelse, som det ikke før har været muligt at opnå uden at købe billet til biografen. 

“Philips Cinema 21:9 er et resultat af, hvad filmelskere siger, de gerne vil have. Cinema 21:9 giver et billede som er 60 % større end et billede på et 42? tv. Cinema 21:9 har samme højde som et 42?-tv, men er noget bredere; nemlig 1,4 meter,” fortæller Product Promotor Kim Johansen fra Philips.

Den avancerede teknologi gør, at tv-udsendelser og spil fra spilkonsoller i 16:9 automatisk tilpasses 21:9- formatet.
En yderligere finesse er, at det er verdens hurtigste lcd-tv med en responstid på ét millisekund! Cinema 21:9 er desuden forsynet med Philips NET TV, så du trådløst kan surfe på internettet på dit tv. Ligesom du kan streame musik og billeder fra din pc via DLNA-standarden.

Cinema 21:9 ? som er et 200 Hz tv i Full HD – er forsynet med Philips? avancerede billed-forbedringsteknologier i en opdateret udgave. Det drejer sig først og fremmest om ?motoren? Perfect Pixel HD Engine, som blandt andet beregner 500 millioner pixels i sekundet og har en datakraft, som svarer til 80-100 bærbare computere.

Når alle disse eminente teknologier kombineres, betyder det et fantastisk skarpt billede: Selv en Formel 1-racer med 340 km/t står skarpt, og ser du en fodboldkamp, vil græsbanen stå barberblads-skarp under en panorering med kameraet!

Der er indbyggede tunere til antenne- og kabel-tv (DVB-T og DVB-C) samt CI+. Endvidere er der fem HDMI-indgange, så du kan tilslutte ekstraudstyr som dvd-optager, spilkonsol og surroundanlæg.

Apropos surroundanlæg, så kommer Philips også med et 7.1-anlæg, det matcher Cinema 21:9 ? men du kan også med stor fornøjelse bruge de indbyggede højtalere.

Filmformatet 21:9 kaldes også CinemaScope, og langt over halvdelen af de film, der er på markedet på dvd er i dette format, og det gælder 65 % af filmene på Blu-ray. Du har endda mulighed for at justere placeringen af underteksterne!
Du kan få en smagsprøve på Cinema 21:9 via dette link: www. cinematicviewingexperience.com


– eller du kan få det op på din væg fra april.

Philips Cinema 21:9. Vejledende udsalgspris 39.999 kroner.


 


Kilde: Philips

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.