Forside Nyheder

Velodyne i Danmark skifter hænder


Den nye Velodyne SPL-1200 Ultra subwoofer


 


Ny importør af Velodyne subwoofers


CSN-Teknik nu har overtaget Velodyne i Danmark.


“CSN-Teknik er stolt af at kunne annoncere at man nu er officiel dansk importør af Velodyne Subwoofers. Velodyne har i mere end 25 år leveret subwoofers i absolut klasse og har samtidigt formået at udvikle sig med tiden i såvel lyd som design. Det er derfor også naturligt at Velodyne produkter har vundet et væld af priser og nomineringer i forbruger og branchemagasiner.”, udtaler Christian Søgren Nielsen.


Og han fortsætter: “Med overtagelsen af Velodyne -produkter sigter vi som importør efter, at stile efter det samme høje serviceniveau på levering, kundeservice samt demonstration, som CSN-Teknik allerede er kendt for.”


Find mere information og danske forhandlere af Velodyne på: velodyne-subwoofers.dk


 


Ny SPL-1200 Ultra


Nu kommer efterfølgeren til sidste års store succes og EISA vinder ? SPL-1200.


Velodyne SPL-1200 Ultra kommer i et nyt design, og den forbedrede digitale forstærker leverer en effekt på 1200 Watt RMS. Modellen har fået et front display, der viser volume, niveau, fase og meget mere. Displayet kan naturligvis slukkes under brug. Rum EQ funktionen kan automatisk kalibrere via den medfølgende målemikrofon.


Finish er sort pianolak, og som navnet antyder er basenheden 12″


Der findes også en “storebror” med en 15″ bas, som hjemtages på bestilling.


Prisen på SPL-1200 Ultra er kr. 12.995,-


 


Kilde: CSN-teknik

Annonce:
Forrige artikelVideo af 103″ Beovision
Næste artikelIngen krise i spil
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.