Forside Nyheder

JVC introducerer verdens tyndeste LCD TV


 


Ordet fladskærm har fået helt ny betydning, med det nye tynde og lette LCD TV.


Næste bud i kampen om “verdens tyndeste TV” kommer fra JVC, og det er samtidig verdens letteste 32″


Med et 32″ TV der kun er 7 mm i tykkelse “over livet”, og med en vægt på blot 5kg, så giver det nye muligheder for placering i hjemmet eller butikslokalet. Dette TV er eksempelvis velegnet til at hænge ned fra loftet, eller hænge helt fladt ind til væggen.


JVC ser derfor ikke kun dette som et TV, men mere som et tyndt display til brug for mange forskellige applikationer. Det kunne være butikker og andet erhverv, med reklamer, underholdning, internet og mediacentre.


TV’et er Full HD, og benytter lysdioder som bagbelysning af displayet (LED backlight)


De nye ultra tynde LCD displays benytter en nyudviklet modulopbygget optisk teknologi. Den nye teknologi reducerer matrialeforbruget med 50%, uden at det går ud over kontrast, lys, opløsning, antal farver eller energy forbrug. Selve LCD panelet består af ca. 10% færre dele.


Trods de næsten ekstreme mål er der ikke sparet på features. Panelet er naturligvis i Full HD opløsning og har alle de billedforbedrende kredsløb som i de mere “normale” LCD TV fra JVC.


Det er ude i danske butikker til sommer. Den endelige pris for JVC LT32WX50 er ikke fastlagt endnu, men regn med ca. 14.000 kr.


 
Kilde: JVC

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.