Forside Nyheder

Smugkig: Sonys nextgen blu-ray recordere 


Sony er klar med to nye blu-ray recordere i Japan, og de byder på DLNA og PSP integration.


Sonys har annonceret to nye blu-ray recordere med harddisk til det japanske marked, BDZ-A750 (320GB) og BDZ-A950 (500GB).


Som en nyhed i forhold til tidligere modeller, så har Sony tydeligvis fokus på at udvikle netværksdelen. Med internet services, trådløs DLNA streaming og integration med PSP (Playstation Portable) og Walkman, bliver Sonys nextgen blu-ray enhed til en form for centralt mediacenter for huset.DLNA streamingen giver mulighed for at se optagelser og downloaded matriale trådløst et andet sted i huset, mens afspilleren eksempelvis viser en film i stuen. Så se f.eks. optagelserne på TV’et i soveværelset, på PC’en i børneværelset, eller rundt i huset på den lille håndholdte PSP.


Blu-ray recorderne kan også tilgå de japanske tjenester Tsutaya TV og acTVila VOD, hvorfra det er muligt at streame og downloade film og udsendelser. Så download en film til den lokale harddisk, og se den senere inde i soveværelset streamet trådløst fra blu-ray recorderen.


De klarer selvfølgelig også normale optagelser i HDTV kvalitet, fra de indbyggede digitale tunere, og optagelserne kan lagres på harddisk eller blu-ray. Der er også USB port i dem.


De fungerer også som normal blu-ray afspiller, og sendes ud på det japanske marked d. 24. april i år. Og desværre kun der indtil videre, vi må nøjes med et smugkig på disse nextgen kombi blu-ray og HDD recordere.


 


Kilder: Akihabara News & Electricpig

Annonce:
Forrige artikelNy DVD brænder er markedets hurtigste
Næste artikelBoxer tyvstarter i København
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.