Forside Nyheder

SVS højttaler nyheder dette forår


Højttaler skjult bag maleri


 


Indledning


De fleste af billederne her stammer tilbage fra årets CES udstilling, hvor SVS fremviste forskellige produkter frem. Nogle produkter meget tæt på lancering nu, andre kommer først lidt senere på året.


Her følger en gennemgang af forårets SVS nyheder.


 


Rumkorrektion
 


Det første, subwoofer rumkorrektionsenheden AS-EQ1, udviklet i samarbejde med Audyssey. Den er den mest avancerede rumkorrektionshenhed for subwoofere tilgængelig og kan korrigere to subwoofere separat, i både frekvens og tids/fase-domænet, og det med en nøjagtighed der hidtil har været uopnåelig. AS-EQ1 er allerede gået i pre-sale, og vil leveres i løbet af Maj.


Læs nyheden om den her


 


S-Serie højttalere


Det næste der derefter kommer på gaden i løbet af sommeren er en udvidelse til den prisvindende S-Serien højtalere.


Den har så langt bestået af SBS-01 og SCS-01, begge reolhøjtalere der også er beregnet for vægmontering, men nu får de følge af en gulvstående modell, STS-01, kort for Small Tower Speaker. Den bygger videre på S-Seriens styrker, præcis, ufarvet og lyttevenlig lyd der beholder kvaliteterne intakt, også når volumen kryber opover.


Nøjagtigt dobbelt så stor, dobbelt så tung og med dobbelt så mange bas/mid-elementer som lillebror SCS-01, er det her højtaleren for de der vil ha en gulvstående højtaler med masser af dejlig dynamik for at kunne fylde et stort rum, og holde følge med en eller flere af SVS? største subwoofere, og der ikke behøver et kraftværk af en receiver for at drives.


STS-01 forventes lanceret til sommeren. 


M-Serie højttalereM-Serien har vært en så stor succes, at SVS for at kunne levere noget der er væsentligt bedre og repræsenterer lige så god ?value for money?, har været nødt til at gå tilbage til tegnebordet med serien over, LTS, der ellers skulle lanceres i år.


I mellemtiden benytter man anledningen til at udvide M-Serien med et for nogen, savnet medlem, en dedikeret baghøjtaler. MSS-01 er en di/bi-pol baghøjtaler der kan stå på en stander, reol, eller vægmonteres vha vægfæster, eller de indbyggede nøglehuls fæsterne.Sammen med den fuldvoksne centerhøjtaleren MCS-01, er nu M-Serien en af de bedste og mest komplette højtalerserier der kan købes, til så vel musik som film.


MSS-01 er som resten af M-Serien udstyret med kvalitetselementer fra ScanSpeak og Peerless, og den kommer for salg i løbet af sommeren. 


SB subwoofere


SB12-Plus var SVS? første, og længe efterspurgte lukkede, lille subwoofer, et alternativ for de der ikke har plads for SVS store og effektive portede modeller. På CES messen slap de nyheden om to nye medlemmer til SB (Sealed Box) serien, SB13-Plus og SB16-Ultra.


De vil begge komme med 1000 watt forstærkere udstyret med DSP, og muligheden for trådløs overførsel af LFE signalet fra receiveren. Begge subwooferene kommer med helt nyudviklede elementer på henholdsvis 13.5 og 16.5?. Elementet i SB13-Plus vil dele membran, ophæng og chassis med Ultra-13 elementet fra PB13-Ultra, men motoren vil være nyudviklet og optimalisert for at skulle fungere i et lille og lukket kabinet.


Elementet i SB16-Ultra er en radikal nyudvikling udstyret med en underhung radial neodymium motor, og det skal ikke lægges skjul på at det her sigtes ind efter et niveau af ydelse der tidligere ikke er set i fra kompakte, lukkede subwoofere. Præcis som SB12-Plus vil begge modellerne holde størrelsen nede på et minimum samtidig som ydelsen er klasseledende. Den afbildede subwoofer er ikke så meget en prototype, som et ?proof of concept?.


Planlagt lancering er i slutningen af 2009 


 


On/in wall højttalere


Til slut, og måske som den største overraskelsen, selv for de der har fulgt SVS tæt de seneste mange år kommer SVS nu med en serie højtalere for de der sætter æstetikken i højsædet, men fremdeles stiller høje krav til lydkvaliteten.


I form af on/in-wall højtalere der med et stort udvalg af betræk og rammer vil kunne tilpasses alle hjem, og de flestes smag. Lydkvaliteten varetages ved at de to serierne baseres på henholdsvis S og M-Serien, der begge allerede har taget såvel kunder som anmeldere med storm.


Flere detaljer og tidspunktet for lancering, følger så snart at vi ved noget mere.

Kilde: L-Sound.no

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.