Forside Nyheder

TomTom vinder Tænk-test for andet år i træk


I sin årlige GPS-test har Tænk ? Forbrugerrådets blad ? denne gang testet hele 59 forskellige GPS-navigatorer til bilkørsel. Resultatet blev offentliggjort i det seneste nummer og havde TomTom-GPS?er på de øverste 10 pladser. TomTom-produkter formåede desuden at opnå ?Bedst i Test?-prædikatet i flere forskellige kategorier og klarede sig især godt i kategorierne Navigation, Brugervenlighed og Sikkerhed.


Vi er meget stolte af at vores produkter og det er en ære at modtage Bedst i Test-prisen for TomTom GO-serien, siger Søren Larsen, landechef i TomTom Danmark. Prisen er ekstra speciel fordi det nu er andet år i træk, vi vinder den. Sidste år var det forgængeren TomTom GO 920 Traffic, der modtog den prestigefyldte pris.


Fem forskellige parametre lå til grund for testen, som blev udført i samarbejde med det internationale testinstitut ICRT. Udover de allerede nævnte var det Funktioner og Holdbarhed.


Læs mere om testen på www.taenk.dk.


Kide – Pressemeddelse TomTom.

Annonce:
Forrige artikelSony introducerer 2 nye Bluetooth hovedtelefoner
Næste artikelYouSee i filmaftale med Hollywood
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.