Forside Nyheder

Landskamp til to millioner husstande


Det blev som præsten prædikede, og som kunderne ønskede det.


Det står klart, efter Viasat, Stofa, TDC og YouSee i aftes blev enige om at udvide transmissionen af kampen til også at omfatte analoge tv-kunder hos Stofa og YouSee. Samtidig er det endeligt besluttet, at sende kampen i HD-kvalitet.


“Vi har først og fremmest ønsket at sikre, at kampen overhovedet blev vist på dansk tv, men debatten om vores køb har truet med at overskygge selve kampen, hvor landsholdet med en sejr kan tage et stort skridt mod VM-slutrunden i Sydafrika. Debatten har selvfølgelig gjort indtryk på os, og det har været medvirkende til vores beslutning om at sende kampen bredere ud”, lyder det i fællesskab fra Viasat, Stofa, TDC og YouSee i en pressemeddelelse.


De fire tv-distributører købte for tre uger siden rettighederne til kampen, efter at det stod klart, at hverken DR, TV 2 eller TV3 ville købe den til den udbudte pris. Planen var i første omgang kun at vise kampen på digitalt tv.


Viasat og TDC vil fortsat sende kampen i digitalt format til alle deres kunder. De to kabel-tv selskaber Stofa og YouSee sender derimod kampen både digitalt og analogt, så kunderne selv kan vælge.


“Vi købte blandt andet kampen, fordi vi så en mulighed for at skabe opmærksomhed om digitalt tv. Det må man sige er lykkedes. Men vi har også måttet erkende, at vores rent digitale løsning har skabt en voldsom debat og et enormt engagement hos mange. Nu har vi valgt en løsning, så flest mulige af vores kunder får mulighed for at se kampen. Men samtidig kan vi stadig tilbyde en unik digital tv-oplevelse”, hedder det fra YouSee og Stofa.


Der bliver Viasat kanalen TV3 PULS der sender kampen analogt. Den kan ses af alle kunder hos Viasat og TDC TV, og omkring 95 pct. af kunderne hos Stofa og YouSee. De to sidstnævnte sender som de eneste kampen både analogt og digitalt. 


Kampen sendes i HD hos Viasat, YouSee og Stofa.


Den bedste reklame for digitalt tv er uden tvivl at vise kampen i HD. Det er fremtidens tv-signal, og det er vi glade for at kunne give rigtig mange danskere en smagsprøve på, mener firkløveret bag landskampen.


Udover de nu mange muligheder for at følge kampen på TV, så vil der også være sportscafeer og storskærmsarrangementer flere steder i landet. Det bringer antallet der kan se kampen op på ca. 2 millioner husstande.


 


Kilde:  BT

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.