Forside Nyheder

Nye digitalkameraer fra Sony


 


Sony lancerer nu to nye Cyber-shot modeller i den populære W-serie.


W180 og W190 fås i farverne sølv, sort eller rød. Kameraerne er ideelle for nybegyndere, fordi de er så nemme at gå til. Med en simpel skydeknap vælger man mellem at tage billeder eller video eller afspille disse. Og man kan tage mange slags billeder. Man kan nemlig vælge imellem hele syv forskellige motivtyper (Scene Selection), som automatisk tilpasser kameraets indstillinger til den aktuelle motivtype og optageforhold i øvrigt.


Men Sony er hverken gået på kompromis med billedkvalitet eller brugervenlighed, i disse nye kameraer. Så forvent fuld valuta for pengene.


En forbedret Face Detection-funktion genkender op til otte ansigter på et billede og finindstiller fokus og eksponering, så portrætter bliver så gode som muligt. Og hvis man gerne vil fotografere glade ansigter, sørger funktionen Smile Shutter for automatisk at tage billeder, når portrætpersonen smiler.


SteadyShot billedstabilisering reducerer effekten af de rystelser, der kan opstå med et håndholdt kamera. Med ISO 3200 kan man forøge lysfølsomheden, så man fastholder motiver i bevægelse med brug af kort lukkertid eller tage billeder af hyggestunder inden døre uden brug af blitz.


En høj opløsning på 10.1 og 12.1 effektive megapixels for henholdsvis Cyber-shot W180 og W190 giver efterfølgende mulighed for klare og detaljerige billedforstørrelser i A3-format og endnu større formater. Den flotte billedkvalitet bliver yderligere forbedret af 3x optisk zoom-objektiv i høj kvalitet. På kameraets bagside er der en stor 2,7? Clear Photo LCD-skærm, som viser optagelser klart og lyst, så man med det samme kan se, om kameraet er rigtigt indstillet.


 


Del videooptagelserne


Desuden medfølger den seneste version (4.2.01) af Picture Motion Browser-software til PC, så man nemt kan håndtere og dele sine digitale billeder og videooptagelser, samt lægge dem ud på YouTube, Picasa eller andre online video- og billedtjenester.


 


Pris og tilgængelighed


Kan købes i danske butikker fra midten af juli måned 2009


Vejledende priser er 1.200 kr. for W180 og 1.400 kr. for W190.


 


Tekniske specifikationer for Cyber-shot W180 og W190:

Funktioner

Annonce:


 


W180


W190


Effetive pixels


10.1 megapixels


12.1 megapixels


Sensor


1 / 2.33 type  Super HAD CCD


1 / 2.33 type  Super HAD CCD


Objektiv


Sony objektiv


Sony objektiv


Zoom


3x optisk zoom


3x optisk zoom


ISO


3200


3200


Face Detection


Ja


Ja


Smile shutter


Ja


Ja


Skærm


2.7? Clear Photo LCD


2.7?Clear Photo LCD


Batterilevetid


145 minutter


145 minutter


Billedstabilisator


SteadyShot


SteadyShot


Farver


Sølv


Sort


Rød


Sølv


Sort


Rød

 


Kilde: Sony pressemeddelelse

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.