Forside Nyheder

DK4 får ikke plads hos Boxer

       


DK4 havde sat næsen op, efter at vokse med Boxer. Men Boxer er ikke interesseret.


Det udløser kritik fra kommunikationschef i DK4, Steen Andersen, på hjemmesiden Mediawatch. Han udtaler: “Vi forstår ikke, at Boxer ikke kan se en kvalitet i at inddrage dk4 i sine tv-pakker. Det ville både variere udbuddet og styrke det rene danske indhold,”


Det er hans vurdering, at netop de husstande som kun har antenne-tv, i virkeligheden ikke er særlig interesseret i TV. For så havde de sandsynligvis allerede et større udbud af kanaler via parabol, kabel eller bredbånd.


“Disse seere har med andre ord ikke tidligere vist interesse for udenlandske tv-serier, en masse sport, og alt det andet som man finder i kabel – og hos Boxer. Nej, de har hidtil været glade for dansk tv med et stærkt public service snit – og det er lige netop, hvad dk4 leverer,” siger Steen Andersen til Mediawatch.


Boxer TV vil ikke kommentere på specifikke forhold som relationer til en specifik kanal. Det betragtes som et forhold mellem DK4 og Boxer.


Ifølge MediaWatchs oplysninger fik Boxer TV en temmelig sen henvendelse fra DK4. Man har derefter sammenholdt DK4’s pris på ca. 10 kr/måned, med den efterspørgsel som Boxer TV tror der er på kanalen, og deraf besluttet ikke at tage den ind.


DK4 er dermed endt i et slags ingenmandsland. De må ikke være i de to public service MUX, hvor de måske indholdsmæssigt mere hører hjemme. Dette fordi de opkræver abonnement for kanalen, og dermed efter definitionerne er kommerciel. Men de er ikke attraktive nok til at blande sig med de “mere kommercielle” kanaler i Boxers udbud.


Så DK4 fortsætter livet som kabel-tv kanal.


 


Kilde: Mediawatch

Annonce:
Forrige artikelSæt GPS tracking på børnene
Næste artikelMere om Navigon navigering til iPhone
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.