Forside Nyheder

DRs DAB radio har 8,5% af lytterne


Illustration: DR


 


Politikerne har droppet replanlægningen af FM, og satser istedet på DAB til fremtidens radio. Lige nu har DAB dog kun 8,5% af DR lytterne.


Det er hjemmesiden radionyt.com som har lavet undersøgelsen i samarbejde med DR Medieforskning. Undersøgelsen viser fordelingen i mellem lyttere på FM, DAB og Internet.


De ville gerne have haft SBS og Talpa Radio med i undersøgelsen også, men de ønsker ikke at adskille lyttertal i FM og DAB.


  


Selvom 24% af alle husstande herhjemme har adgang til mindst én DAB radio, så er det kun ca. 8,5% af radiolytningen der foregår på DAB. Over det seneste godt halve års tid, er lytningen på DAB dog øget fra ca. 7% til i dag 8,5%


DR sender i dag 15 forskellige radiokanaler på DAB. Tre af disse sendes også på FM. På FM-båndet sender DR 4 forskellige radiokanaler. Og på nettet kan man høre dem alle, plus en række andre.


 


Kilde: radionyt.com

Annonce:
Forrige artikelSVS lancerer en ny smal gulvhøjttaler
Næste artikelNæste sæson af Forbrydelsen i HD
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.