Forside Nyheder

Første intelligente antenne til HDTV


Antenner udvikles også, og nu er en producent klar med den første forbedret til HDTV modtagelse.


Hvis du gik og troede at UHF antennen på taget ikke kunne blive bedre, så tog du fejl. Ihvertfald hvis man skal tro den svenske producent Macab. De lancerer nu antennen DAT-45 HD, som indeholder ikke færre end 3 nye patenter rettet mod forbedret HDTV modtagelse på digitalt TV.


Selve antennen er aktiv, dvs. med indbygget forstærker. Der er AGC (Automatic Gain Control) for tilpasning af signalstyrken ud af antennen, og en HF-tæt dåse. Tilsluttes den til en 12-24V strømforsyning vil den virke som aktiv antenne, uden strøm vil den fungere som en passiv antenne.


Et af de nye patenter er den forbedrede dipol, som forbedrer modtagelsen og dermed kvaliteten af signalet. Dvs. et renere signal, med mindre støj og ekko. Resultatet er færre udfald i det digitale signal, dvs. færre pixeleringer i billederne på tv-skærmen.


Antennen forbedrer også modtagelsen af almindeligt digitalt TV. Ikke kun HDTV.


Den nye antenne sælges verden over under navnene Televés DAT-45 HD og Macab DAT-45 HD.


Bemærk iøvrigt at der findes en DAT 45 antenne (uden HD) på markedet allerede. Det er HD versionen som er ny. Prisen på den nye kendes endnu ikke.


 


Kilde: Macab

Annonce:
Forrige artikelAnmeldelse: PS3 via alm. fjernbetjening
Næste artikelMio lancerer abonnement på kortopdatering
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.