Forside Nyheder

Mio lancerer abonnement på kortopdatering


Enklere kortopdateringer på GPS?en med Mio Total Refresh.


GPS-producenten Mio lancerer i dag tjenesten ?Total Refresh?. Det er et abonnement, giver løbende adgang til de mest opdaterede kort og informationer om fartkameraer.


Total Refresh-pakken giver adgang til automatisk opdatering af kort i to år. Samtidig med denne lancering giver Mio en garanti til nye Mio Moov og Mio Spirit-kunder om, at deres kort gratis kan opdateres inden for de første 30 dage med en såkaldt ?Total Refresh 30-dages garanti?.


Vejnettet udvikles og forandres hele tiden, og Mios nyeste tilbud sikrer, at kundene altid har de seneste kortopdateringer og fartkameraoplysninger i deres GPS, uanset hvor de er. Med opdaterede kort sikrer man sig også at få den optimale rute fra A til B.


?Total Refresh-garantien og Total Refresh-pakken viser vores engagement over for vores kunder og ønsket om at give dem de nyeste kort og mest opdaterede fartkameraoplysninger. Tjenesten giver kunderne vished om, at de altid bliver guidet ud på den bedste rute mod destinationen?, fortæller Peter Anderson, nordisk chef i Mio.


 


Pris og tilgængelighed


Total Refresh-garantien er gratis og er nu tilgængelig for Mio Moov- eller Moov Spirit-kunder senest 30 dage efter køb eller aktivering af enheden. Særlige betingelser og vilkår gælder. Se www.mio.com/totalrefresh for mere information.


Total Refresh-pakken vil kunne købes i Mio E-Store i juli og er kompatibel med de nyligt lancerede Moov Spirit-enheder. Pakken er tilgængelig i tre forskellige versioner:  • Komplet pakke med europæiske kort og information om fartkameraer i Vesteuropa – ?129

  • Kort over vesteuropa med fartkamerainformation – ? 99

  • Kortopdatering og fartkamerainformation for én europæisk region – ? 79

 


Kilde: Mio pressemeddelelse

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.