Forside Nyheder

SVS lancerer en ny smal gulvhøjttaler


Den prisbelønnede S-Serien får et nyt medlem: SVS STS-01


STS er forkortelsen for Small Tower Speaker.


S-Serien fra SVS har modtaget ros for dens neutrale karakter, og dens evne til at holde den intakt selv når at lydniveauet øges. Når at du spiller højt, så vil du ikke føle behov for at bide tenderne sammen og stikke fingrene i ørene. Den spiller lige godt ved høj lydstyrke som ved lav.


Udfordringen for udviklingsteamet lød intet mindre end: ?Vær bedre end de bedste, til en lavere pris, men bevar det elegante og nedtonede design, således at denne højttaler bliver det mest oplagte valg i prisklassen.?


Men det er jo lettere sagt end gjort.


Men efter at have arbejdet måneder med delefilter design og computer assisteret højttaler design, samt intense forhandlinger med leverandører fra rundt om verden, er resultatet her:  En ny milepæl i klassen for gulvhøjtalere under 10.000 kr per par.


 SVS S-series “familiefoto”


 


Selv om SVS S-Serien har høstet meget ros, for valget af de enkelte elementer, så har SVS ikke holdt sig tilbage for at forfine produktet.


Derfor finder du i STS-01 SVS? eksklusive nye ClearSilk F2 ferrofluid afkølede diskant, samt fire forbedrede soft-dome 6? poly-cone elementer. Disse komponenter skal selvfølgelig matches med et finpudset delefilter fra de bedste designerne i branchen, og igen var det teamet bagom M-Serien der la sin sjæl i også den her delen af højtaleren. Resultatet skulle være et fantastisk perspektiv, i kombination med et detaljeret lydbillede.Kabinettet er vakuumlamineret, og så godt som immun i mod alt fra fedtede børnefingre til katteklør. Selve udtrykket kan bedst betegnes som afdæmpet stil.


Højttalerne her er nemme at drive, så næsten enhver forstærker eller receiver kan benyttes.


 


Pris og tilgængelighed


STS-01 koster godt 6.000 kr/sæt, men kan i en begrænset periode erhverves til 5.350 kr/sæt i forsalg.


Distributør er L-Sound


  


Specifikationer Kilde: L-Sound

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.