Forside Nyheder

TV 2 Sputnik på Zaptor

 


Sputnik er nyheder, live sport, underholdningsprogrammer, dokumentarer og serier. Et gensyn eller et første kig, på populære programmer fra TV 2, krydret med eksklusive programmer og live tv.


Det er med den nye TV 2 Pakke, at Stofas kunder nu også får adgang til TV 2 Sputnik via deres tv. Stofa er først på banen herhjemme, med denne tjeneste til et stort publikum.


Alt det bedste fra TV 2 ? lige til at hente frem, når man har lyst. Det betyder også snigpremiere på udvalgte programmer som for eksempel ?Vores første barn?, hvor man nu også kan se næste afsnit på Zaptorboksen op til en uge, før det bliver vist på TV 2.


TV 2 Sputnik passer perfekt til vores Zaptor-univers, hvor folk skal kunne se hvad de vil, når de vil, fortæller direktør for TV & Content, Jørgen Kristensen fra Stofa. Sputnik opdateres hele tiden ? og vores aftale sikrer, at vores kunder kan se TV 2-programmer en hel måned bagud”, siger Jørgen Kristensen.


Indholdet på Sputnik er primært det egenproducerede indhold fra TV 2, TV 2 Charlie, TV 2 Zulu og TV 2 News , men også udvalgte amerikanske serier kan ses på Sputnik. Det gælder blandt andre serier som Ugly Betty og spændingsserien Harper?s Island.


 


Stofa den første


Stofa er den første af de større tv-leverandører, som tilbyder TV 2 Sputnik. Tjenesten på Stofa indeholder mange af de samme programmer, som tilbydes på sputnik.dk  ? men med Zaptor får seeren nu mulighed for at få alt det gode indhold fra TV 2 på fjernsynet hjemme i stuen.


“Vi glæder os over, at det nu er muligt for alle Stofas kunder at købe TV 2 FILM HD og TV 2 Sputnik i pakken ?TV 2 Ekstra? på Zaptor. Begge services afspejler nogle af de muligheder, som den nye teknologi giver de danske forbrugere.? siger Alexander Nørgaard-Madsen, salgsdirektør for TV 2 Kanalsalg.


Der er p.t. godt 5.000 timers TV på Sputnik.


 


Kilde: Stofa

Annonce:
Forrige artikelNæste sæson af Forbrydelsen i HD
Næste artikelTV 2 Sputnik også på YouSee
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.