Forside Nyheder

WISI køber A2B Electronics AB


Branchenyhed: Begge firmaer er leverandører af antenneudstyr, settop bokse mv.


Wilhelm Sihn Jr. GmbH & Co KG (WISI), moderselskab for WISI Communications GmbH & Co KG, har overtaget alle aktierne i det svenske Digital-TV headend selskab A2B Electronics AB.


A2B Electronics, der er baseret i Motala, Sverige, er en innovativ og succesrig virksomhed, der udvikler, producerer og markedsfører avanceret hovedstationsudstyr til digitalt tv på det internationale marked. Især i Skandinavien er virksomheden kendt for sit avancerede produktsortiment af høj kvalitet, der opfylder de særlige markedskrav i disse lande.


Med opkøbet konsoliderer WISI sin position som en af de mest innovative leverandører på markedet.


Det nye svenske datterselskab vil fortsætte med at operere som en selvstændig enhed under A2B varemærket, men vil arbejde tæt sammen med WISI i forhold til udvikling af nye produkter.


A2B Electronics blev grundlagt i 1997 af Bo Lindqvist, der udtaler: “A2Bs position og den forventede internationale vækst er uden tvivl blevet styrket med en økonomisk stærk og velkendt ejer som WISI. Så vi er meget glade for denne aftale”.


Bo Lindqvist fortsætter som rådgiver for WISI i forhold til den fremtidige strategi indenfor digital TV teknologi.


For WISI handler det om at de med A2B har fået en stærk og innovativ virksomhed indenfor især digital video og lyd teknologi.


?Jeg er glad for at kunne byde A2B velkommen i familien og jeg ser det som et perfekt match, der vil gøre det muligt for os begge at vokse hurtigere og få bedre fat i det Skandinaviske marked”, siger Axel Sihn, administrerende direktør og storaktionær i WISI.


 


Kilde: Teledan-Witronic pressemeddelse

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.