Forside Nyheder

Bedste HD kvalitet i ny Sony camcorder

 


Bedste HD billedkvalitet nogensinde fra Handycam. Det nye videokamera er spækket med detaljer.


 


Nøgleord


Exmor R? CMOS Sensor, Sony G optik og BIONZ billedprocessor giver forbedrede HD-billeder, selv under svære lysforhold.


Optisk SteadyShot Active Mode giver op til ti gange færre kamerarystelser og er forbedret med ?3-Way Shake-Cancelling? stabilisering.


Dertil automatisk geotagging af film og stillbilleder vha. GPS. 


 


HDR-CD520


I august lander Sonys nye topmodel inden for HD videokameraer på det danske marked. Kameraet hedder Handycam HDR-CX520VE.


Det kompakte videokamera leveres med hele 64GB intern flash hukommelse i topmodellen, hvilket giver plads nok til 25 timers videooptagelser i Full HD med tilhørende 5.1 kanals surround sound på optagelserne (og 12 timers optagelser i søstermodellen Handycam HDR-CX505VE med 32GB). Den interne hukommelse kan udvides med Sony Memory Sticks.


 


Sensor, objektiv og processer er seneste nye teknologi


Handycam CX520VE og CX505VE gør brug af Sonys allernyeste teknologier inden for sensorer, objektiver og processorer. Disse tre nøgleteknologier er i kameraet nøje balanceret i forhold til hinanden, og giver ifølge Sony den bedste billedkvaliet nogensinde for Handycam – under alle typer optageforhold.


Helt centralt i skabelsen af den sublime billedkvalitet er Sonys egenudviklede Exmor R? CMOS sensor med en meget høj opløsning og lysfølsomhed, samt mindre billedstøj end en konventionel sensor. Resultatet er krystalklare og detaljemættede Full HD videoklip samt stillbilleder i op til 12 effektive megapixel med flot kontrast og sprudlende farver.


Selv når du optager med begrænset lys – eksempelvis i tusmørke eller inden døre – vil du i forhold til almindelige CMOS-kameraer opnå en overlegen billedkvalitet med minimal billedstøj, takket være en fordobling af kameraets lysfølsomhed i forhold til tidligere modeller.


Billede uden Exmor R? CMOS Sensor
Billede med Exmor R? CMOS Sensor


Sony?s BIONZ billedprocessor reducerer billedstøj yderligere, og sikrer tydelige detaljer i billedet samt naturlige farver.


Optikken er en Sony G, hvis optiske design er præcisionsarbejde af fineste kaliber. Dette avancerede optiske design har for eksempel asfæriske linseelementer og Extra-low Dispersion (ED) glas, som giver skarpe og klare billeder med høj kontrast og mindre farvespredning. ?3-Way Shake-Cancelling? 
         
Effekterne af de rystelser, der naturligt kan opstå med et håndholdt videokamera, har Sony reduceret med op til ti gange i forhold til et almindeligt optisk SteadyShot videokamera. Resultatet er mere rolige filmklip.


 


Ansigtsgenkendelse og GPS


Face Detection (ansigtsgenkendelse) er forbedret med ?Face Touch?, så du kan prioritere hvilke personer, der skal fokuseres på. Alt hvad du skal gøre er at berøre de personer på kameraets skærm, som du vil have i fokus. Så indstilles fokus, farvebalance, eksponering og Smile Shutter automatisk til det bedst mulige resultat.


GPS-modtageren i Handycam CX520VE og CX505VE husker, hvor du optog film på baggrund af satellitbaseret information, og det kan være praktisk under rejser. Map View viser din position på den klare og lysstærke 3? store Clear Photo LCD-skærm. Hjemme igen kan du med det medfølgende Picture Motion Browser program nemt se alle dine geotaggede videoklip og stillbilleder og derigennem stedfæste optagelserne.


 


 


Nem menu


Kameraets menu er nem at gå til på den trykfølsomme skærm. Op til seks af de funktioner, du bruger hyppigst, kan vises i hovedmenuen, så du hurtigt er i gang. Sekundære optage- og zoom-knapper kan ses på skærmen som ikoner.


Efter dine optagelser skaber Highlight Playback automatisk afrundede ?minifilm?, hvor udvalgte klip og stillbilleder kombineres med professionelt udseende effekter og et udvalg af baggrundsmusik. Op til otte af sådanne Highlight Scenarios kan gemmes i kameraet, så man altid kan se sine favoritfilm.


Det medfølgende Picture Motion Browser program gør det dejligt nemt at gennemse og administrere videoklip på din pc eller lægge klip ud på YouTube og andre sites, ligesom iMovie understøttes til glæde for Mac-brugere.


  


DVD-brænder uden brug af pc


De to nye Handycam er de første HD flash-modeller fra Sony, som understøtter high-speed brænding af DVD?er med Sonys VRD-­P1 DVDirect Express (ekstraudstyr). Brænderen styres direkte fra kameraet og tilsluttes med et enkelt USB-kabel. Hvis du trykker på een enkelt knap, bliver indholdet brændt på en DVD, som du både kan benytte som sikkerhedskopi og til at dele film med familie og venner. Indholdet kan gemmes på High Definition AVCHD DVD?er eller DVD?er i standardopløsning.


De to nye Handycam er ligeledes kompatible med VRD-MC5 DVDirect – en stand alone disc-brænder, som kan bruges af stort set alle videokameraer (analoge og digitale), still-kameraer og videooptagere. Preview af optagelser vises på kameraets LCD-skærm. Ved blot at trykke på een knap overføres videoklip, digitale billeder og gamle videobånd til DVD ? helt uden brug af pc.


 


Tilgængelighed og priser


Handycam HDR-CX520VE og HDR-CX505VE kommer på det danske marked ultimo august til vejledende udsalgspriser på 10.800,- for HDR-CX520VE og 9.000,- for HDR-CX505VE.


  


Kilde: Sony pressemeddelelse

Annonce:
Forrige artikelAnmeldelse af Pioneer BDP-LX52
Næste artikelBlu-ray afspiller med trådløs underholdning
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.