Forside Nyheder

ComX tager CANAL9 ind

   


En distributionsaftale mellem CANAL+ og ComX sikrer, at kunder hos ComX fra lanceringsdagen den 17. juli, kan opleve sport, serier og film fra den nye danske TV-kanal CANAL9.
 
Fodboldfans kan glæde sig til hver weekend med kampe fra den danske Superliga, hvor der bl.a. vises 60 kampe live fra SAS ligaens sæson 2009/2010 der starter i juli. Premier League fra England, italiensk Serie A og den øverste spanske fodboldrække La Liga vil også være at finde på kanalen.
 
ComX Networks A/S er blandt de største danske leverandører af fiberbaserede bolignet og TriplePlay tjenester – Internet, tv og telefoni – til boligforeninger.
 
Fra ComX siger Markedschef, Martin Løbel: ?Vi er rigtig glade for aftalen da CANAL9 passer perfekt til ComX nuværende tv-udbud som bliver væsentligt styrket. CANAL9 kommer med en unik koncentration af de store sportsbegivenheder, kombineret med topfilm og spændende serier. Vi forventer at CANAL9, der blandt andet vil vise hele 60 kampe fra SAS-ligaen, vil vende op og ned på seertallene på det kommercielle tv-marked, især når det handler om sport.?
 
Om aftalen siger Distribution manager for CANAL9, Torben Thorup Jørgensen: ?Jeg er rigtig glad for at aftalen er på plads, så ComX kunder også får mulighed for at se CANAL9 allerede fra lanceringsdagen.?


 


Kilde: ComX presse

Annonce:
Forrige artikelYouSee mister dele af SAS-ligaen
Næste artikelYouSee dropper radio på fremmedsprog
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.