Forside Nyheder

Den første europæriske 3D TV kanal


Engelske Sky bekræfter nu, at de lancerer europas første tv-kanal med 3D indhold til næste år.


Engelske Sky har i en periode testet på 3D TV, men snart bliver det virkelighed. SKY 3D går i luften i 2010. Det er endnu sparsomt med oplysninger om kanalens indhold, men udover film og sport, kan den tænkes at blive brugt til forskellige former for underholdningsprogrammer.


Allerede tilbage i januar 2009 fortalte Sky, at der nok ville komme 3D TV indenfor de næste 2 år. Senere på foråret forventede de at være klar allerede inden julen 2009, og det blev så 2010 istedet.


SKY 3D dukker op på Sky+HD platformen, og modtagelsen sker via den nuværende Sky+HD settop boks.


3D TV i denne udgave kræver også et specielt 3D TV, et der kan vise stereoscopic billeder. Det vil sige muligheden for at adskille de billeder der skal vises for venstre øje, med dem der skal vises for højre øje. Forskellige producenter som koreanske LG Electronics er på vej med 3D TV apparater.


Da SKY 3D bliver den første 3D kanal i Europa, spås den allerede nu at blive talk of the town i Storbritanien til næste år


 Skys HD modtager


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.