Forside Nyheder

Ny udgave af SVS PB10 subwoofer


Nyhed fra SVS: PB10-NSD


Navnet er det samme, og ved et hurtigt blik ser også subwooferen ud til at være den samme, så hvad er det egentlig der er nyt her? Det nemmeste ville være at sige ?Det hele!?. I udgangspunktet virker det måske som en utrolig påstand, siden at der skal et trænet øje til for at se nogle forskelle sammenlignet med den forrige udgaven af PB10-NSD, men under overfladen er det hele nyt.


Den forrige udgave har siden at den blev lanceret for snart 5 år siden, været kendt som subwooferen der yder bedre end hvad den burde kunne, både i henhold til størrelse, men ikke mindst prisen taget i betragtning. Den gang at den kom, revolutionerede den forståelsen for hvad en rimelig subwoofer kunne præstere, for hvilken dybde og dynamik lyden i fra film og musik indeholder., og som ved et trylleslag var ydelse der hidtil havde været forbundet med subwoofere i uopnåelige prisklasser, tilgængelig for mennesker flest. At den fremdeles er uovertruffen og den rimeligste subwooferen der kan formidle realismen i HD lydsporene på Bluray, betyder at når at den nu erstattes af en ny model, så sker ikke det af nødvendighed, men fordi SVS kan.


I tilfældet PB10 var det en udfordring, hvordan forbedrer man noget der allerede er bedre end hvad det burde kunne være?Mere af det hele!


Mere features. PB10-NSD har nu fået højniveauindgange og et delefilter, til glæde for de der ønsker en rimelig men højtydende subwoofer brugt sammen med en traditionel stereoforstærker. Endnu vigtigere så har den fået mere og bedre ydelse. Først har den fået den kraftigere forstærkeren i fra storebror PB12-NSD, den har så fået et opgraderet element, udstyret med et aluminiumsmembran, og den har fået en nydesignet port med en indre diameter på 3.5?, i modsætning til den forrige der havde en 3? port. En ½ tomme virker måske ikke af så meget, men det fører alene til 36% ekstra kapacitet, og i tillæg er det nye portdesignet i sig selv, mere effektivt end det forrige, noget der fører til at PB10-NSD kan gengive bas som aldrig tidligere.


Summen af alle de her små forbedringerne er at PB10-NSD nu har taget et skridt op og fremover, og nu spiller mere raffineret og kraftigere end tidligere. Den forrige udgave hersket trygt i alle de årene hvor at den var på markedet. Den nye PB10-NSD abdicerer måske heller ikke før at SVS en gang kommer dens erstatter, en gang om 5 år.


Læs mere om den nye SVS PB10-NSD her.


 
Kilde: L-Sound pressemeddelelse  (uredigeret)

Annonce:
Forrige artikelBeoTime – Vækkeur med B&O styring
Næste artikelFup eller fakta: Den nye PS3 slim ?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.