Forside Nyheder

Vogels har lanceret deres nye 8000 serie TV vægbeslag


Vogels har lanceret deres nye 8000 serie TV vægbeslag og er nu til levering – Kodeordet er Slim og Fleksibel


AV-Connection A/S er stolte over, som den første internet butik i Danmark at kunne tilbyde den nye Vogels Iris EFW 8000 serie fra af ophæng og beslag til fladskærme. De tre nye modelgrupper Flat, Motion og Motion+ har hver deres fordele og funktioner, der åbner en hel vifte af muligheder til den perfekte løsning for dig.

SuperFlat? – hvis du vil have et usynligt ophæng!
Står din sofa overfor din fladskærm eller har du et lille rum, du vil have til at se fint og ryddeligt ud? Så er SuperFlat? beslagene fra Vogels det helt rigtige valg, da de har en afstand på kun 2 cm. fra væggen. Du kan endda tilføje en kabelsøjle til at skjule kablerne; en kabelsøjle, der naturligvis er lige så tynd. Så bliv tynd med Vogels? SuperFlat? vægbeslag og kabelsøjle. SuperFlat? beslagene, er beslagene fra Iris serien, der slutter på 05.
Vogels EFW 8105 Superflat (19? ? 26?) pris: 199,00 DKK
Vogels EFW 8205 Superflat (26? ? 37?) pris: 349,00 DKK
Vogels EFW 8305 Superflat (32? ? 50?) pris: 599,00 DKK
Vogels EFW 8405 Superflat (40? ? 65?) pris: 799,00 DKK

Motion og Motion+ hvis du vil være mere fleksibel!
Ønsker du at kunne se TV fra forskellige vinkler? Så er Vogel´s vægbeslag, der kan dreje, lige sagen for dig. TV beslag som Motion, der giver dig en “middel” fleksibilitet og Motion+, der giver dig maksimal fleksibilitet ? og som endda tillader skærmen at gå 90 grader ud fra væggen, som ikke er set før ved noget Vogels beslag.

Hvis din skærm giver genskin fra solen, kan du bruge Motion eller Motion+ beslag til at dreje dit TV og lukke af for genskinnet. Disse beslag tilbyder også fingerspids-flytning af din skærm, selv hvis det er en større skærm. Motion beslagene, er beslagene fra Iris serien, der slutter på 25. Motion+ beslagene, er beslagene fra Iris serien, der slutter på 45.

 Hvis du vil være fleksibel omkring hvor du placerer dit TV, og er usikker på dine bore-egenskaber, tilbyder Vogels en stilren gulvstand, der let kan drejes fra side til side samt tilpasses i højden. Leder du efter en pladsbesparende og slank løsning til din fladskærm og dit A/V udstyr, tilbyder Vogels et modularsystem med kabelsøjle og A/V-bærere. Vogels? nye 8000 Iris serie tilbyder dig høj kvalitet, pladsbesparende ophængsløsninger, der er pålidelig og let at hænge op, og kommer med en unik, livslang garanti.
Vogels Motion EFW 8125 (19? ? 26?) pris: 699,00 DKK
Vogels Motion EFW 8225 (26? ? 37?) pris: 999,00 DKK
Vogels Motion EFW 8325 (32? ? 50?) pris: 1.299,00 DKK
Vogels Motion EFW 8425 (40? ? 65?) pris: 1.999,00 DKK
Motion+ – maksimal fleksibilitet!
Hvis du vil have maksimal fleksibilitet er Vogels 8000 Motion+ serien det optimale valg. Det kan dreje 75 grader til hver side (150 grader i alt) og den 90 graders option tillader dig at dreje TV?et vinkelret på væggen ? dog kun til den ene side. Sæt dig hvor du har lyst i rummet og få et super udsyn. Disse ophæng tilbyder bekvemmelighed og sikkerhed. Smart Movement Mechanism (SMM®) lader dig dreje selv de største fladskærme blot med en berøring med fingerspidsen, mens Screen Protection System (SPS®) beskytter din fladskærm fra at støde ind i væggen når den drejes. Desuden skjuler Cable Inlay System (CIS®) dine kabler, så det får et flot finish.
Vogels Motion+ EFW 8145 (19? ? 26?) pris: 799,00 DKK
Vogels Motion+ EFW 8245 (26? ? 37?) pris: 1.449,00 DKK
Vogels Motion+ EFW 8345 (32? ? 50?) pris: 2.099,00 DKK


Vogels 8000 serie af ophæng er solide og af højeste kvalitet. De er lette at installere, grundigt gennemtestede og leveres alle med livsvarigt garanti! Der medfølger et udvalg af skruer og skiver samt rawplugs i pakken til montering. Find altid det helt rigtige Vogels beslag til din skærm med Vogels Guide.

Kontakt:
AV-Connection A/S
Kærvej 71 B
6400 Sønderborg
Tlf. 7442 1078
Email: [email protected]
Web: http://www.av-connection.dk/

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.