Forside Nyheder

CANAL+ starter ny nordisk filmkanal


 


Det er det store svenske filmselskab, SF Film, der med et stort udbud af store Skandinaviske filmtitler står bag SF-kanalen.


SF Film, eller Svenske Filmindustri som det hed tidligere, er et af de ældste og mest respekterede filmselskaber i verden. I dag er de også en af de helt store spillere på det nordiske marked indenfor distribution af film, og har også et meget stort udbud af Skandinaviske filmtitler. Det er alt fra Bergman-klassikere over stærke svenske krimier til de populære filmatiseringer af Astrid Lindgrens børnebøger.


?Med lanceringen af SF-kanalen er vores filmudbud hos CANAL+ efterhånden komplet. SF-kanalen alene er et sandt overflødighedshorn med et stadigt voksende skatkammer af skandinavisk producerede filmperler, hvor der både er børne- og familiefilm, komedier, dramaer, krimi, gys og spænding?, udtaler Mats Örbrink, programdirektør hos CANAL+


Den nye kanal vil byde på titler som ?Peddersen og Findus?, ?Arn ? Tempelridderen?, ?Mit liv som hund?, ?Manden på taget? og ?Bang Bang Orangutang?.
 
Med tilgangen af SF-kanalen udvides antallet af kanaler i CANAL+ totalpakken hermed til 11. Den nye kanal indgår desuden i filmpakken, der nu udgør CANAL+?s syv filmkanaler. SF-kanalen koster ikke abonnenter af CANAL+?s filmpakker ekstra.


Filmene på SF-kanalen vises selvfølgelig helt uden reklameafbrydelser.


SF Film er ejet af svenske Bonnier, der også står bag CANAL+


 


Pris og tilgængelighed


SF-kanalen starter op d. 1. oktober 2009.


Den koster ikke abonnenter af CANAL+?s filmpakker ekstra.


 


Kilde: CANAL+

Annonce:
Forrige artikel1 TB trådløs multimedieoptager
Næste artikelOnkyo/Jamo/Klipsch distributøren konkurs
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.