Forside Nyheder

Forhandleren God Pris lukker


God Pris blev et af ofrene for finanskrisen, og forretningen lukker.


“Da finanskrisen desværre har gjort det umuligt, at drive en rentabel forretning så har jeg valgt at lukke God Pris med øjeblikkelig varsel. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til de mange kunder, som har handlet hos os i snart 6 år.”, skriver indehaver Michael Damgaard på hjemmesiden.


God Pris er kendt blandt mange af de faste brugere af recordere.dk, ikke mindst som leverandør til flere Fælleskøb. Det var også dem der leverede til det allerførste Fælleskøb, som var en JVC recorder tilbage dengang den slags var nyt og hot. Vi ventede 5 måske 10 bestillinger, og der kom over 70. Det var så mange, at de ringede fra JVC i Japan til JVC i Danmark for at dobbeltchecke deres bestilling. For Danmark var det land i Europa som have forudbestilt flest af dem (link).


Men det er alt sammen historie nu. Forretningen er ophørt.

Annonce:
Forrige artikelJuli måneds mest populære nyheder
Næste artikelSputnik.dk har succes
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.