Forside Nyheder

Fra web til Navigon GPS med et klik


 


Nu kan adresserne overføres direkte fra internet til navigator, så man slipper for indtastningen.


Sidder man på nettet og forbereder turen, så kan adresserne samtidig overføres til Navigon GPS’en, så man slipper for den senere indtastning/programmering. I første version understøttes overførsel fra tjenesterne Google Maps, HRS Hotel Reservation, Via Michelin og Map24.


?Vi arbejder hele tiden på at gøre vores produkter mere og mere kompatible med nye tjenester og services, så de fungerer som platforme for alt, der handler om navigation,? siger Allan Friis, Country Manager for NAVIGON i Danmark, Norge og Benelux, og uddyber:


?Fordelene ved onlinesamarbejder er indlysende. De er til gavn for alle de involverede, er praktiske og sparer tid. Vælger man f.eks. en adresse gennem Google Maps, er det nu muligt at sende den til sin navigationsenhed gennem desktopapplikationen NAVIGON Fresh ved hjælp af MyLocation. På den måde kan adressen hentes når som helst på rejsen under ?Mine destinationer? i navigationsenheden. Såre simpelt.?


 


Også mulighed for egne knapper eksempelvis på firma hjemmesider


Det er også muligt at lave et adresse-link som en knap på en hjemmeside. På den måde kan virksomheder eksempelvis tilbyde deres kunder, at programmere ruten til ind til virksomheden ved tryk på en knap. Alle adresser kan nemt sættes ind i skabelonen, der skaber linket og tilføjes på hjemmesiden med HTML. Man kan også vælge mellem to forskellige måder at vise sine personlige interessepunkter, eller POI?er, i displayet på enheden.


?Individualiseret, praktisk og ikke mindst gratis ? det er noget, vi ved, at kunderne sender pris på, og derfor er vi meget begejstrede for at kunne tilbyde dette til alle NAVIGON-brugere,? siger Allan Friis.


 


Kilde: Navigon

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.