Forside Nyheder

Ny Logitech universal fjernbetjening


Logitech introducerer den nye universalfjernbetjening Harmony 900


Det er en universalfjernbetjening, med farve touch skærm, og den kan programmeres til at styre op til 15 apparater. Der er mulighed for at styre apparater gemt væk i skabe o.lign. via RF, via en eller flere små IR-sendere placeret sammen med apparaterne i skabene.


 Nemt at installere


Harmony 900 indeholder et fuldstændig redesignet RF-system, der gør det nemt at styre et skab fuld af enheder uden det besvær, der undertiden kan associeres med RF-opsætning. Det eneste man skal gøre er at placere den medfølgende IR-boks og en eller to af mini IR-boksene på skabshylden i nærheden af de enheder, man vil styre med fjernbetjeningen. I modsætning til andre RF-fjernbetjeninger er det med Harmony 900 ikke nødvendigt at klistre enheder på hver og en af de ønskede enheder. Derefter anvendes farve berøringsskærmen på Harmony 900 til at vælge de enheder, der skal styres med RF. Når opsætningen er gennemført, kan man vælge at lukke dørene til underholdningssystemet og pege fjernbetjeningen i den retning man ønsker.


 


Let at holde, let at bruge


Harmony 900 læner sig op ad det prisvindende design, der er kendt fra Harmony ONE. Men ellers er knapperne på Harmony 900 inddelt i et intuitivt layout med fire adskilte zoner: tal, traditionelle DVD-knapper, D-pad med lydstyrke og kanalvælger op og ned og menu-knapper. Det gør det let at finde den rigtige knap, når det skal gå hurtigt. Det er kun de 44 vigtigste knapper, der viser sig på Harmony 900, og hver af disse knapper er individuelt formet med nyttige følelige forskelle, så man kan anvende fjernbetjeningen ved ren berøring – uden man behøver kigge på den.


 


Én berøring


Harmony 900 kan ligesom alle andre universalfjernbetjeninger fra Logitech sørge for, at man med et tryk på en enkelt knap kan komme til at se en film. Men Harmony 900 er der ikke behov for komplicerede lister og lange forklaringer på, hvordan man skal bruge sit hjemmeunderholdningssystem. Der drejer sig om at gøre det let via aktivitetsbaseret styring. Hele familien, vennerne og babysitteren kan simpelthen bare vælge, hvad de vil have ved at trykke på skærmens ikon, fx at ?se tv?. Harmony 900 sørger for resten. Fjernbetjeningen tænder for tv?et, kabelboksen, A/V-modtageren og andre nødvendige enheder.


 


Guide til online-opsætning


Logitechs online-opsætning sørger for at Harmony 900 kommer i brug så let som muligt. Der er en intuitiv guide, der anviser hvor man skal indtaste modelnumre til de forskellige enheder. Derefter sørger Harmony-softwaren for at programmere de relevante IR-koder fra Logitechs database, der indeholder ca. 225.000 enheder fra over 5.000 producenter. Der tilføjes hver dag nye koder til databasen, hvilket betyder at man kan regne med også at kunne tilslutte enheder, der kommer på markedet efter anskaffelse af Harmony 900.


 


Pris og tilgængelighed


Logitech Harmony 900 forventes i butikkerne i september 2009. Prisen er endnu ikke fastsat i Danmark. Internationalt ligger den på ca. 400 euros (~3.000 kr).


 
Kilde: Logitech

Annonce:
Forrige artikelB&O arbejder på forskellige nyheder
Næste artikelRygte: PS3 Slim bliver billigere
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.