Forside Nyheder

Oppo blu-ray endelig på vej hertil


Billede af Oppo BDP-831 blu-ray. Udefra ligner den US modellen BDP-83 på en prik.


 


Når den ankommer vil den have været næsten et år undervejs.


Nu skulle den være tæt på. Oppo BDP-831, som den europæriske udgave af Oppos blu-ray afspiller kommer til at hedde, er sat til lancering i september måned.


Magasinet What Hi-Fi i England har fået et eksemplar til test. Dog ligger den formentlig tæt op af US modellen BDP-83 (læs vores anmeldelse af den her).


Den danske Oppo importør bekræfter at en europærisk lancering er nært forestående. Herhjemme ventes den til salg omkring 1. oktober, hvis de seneste meldinger fra Oppo holder.


Udover blu-ray spiller den også CD, DVD og SACD. Sidstnævnte kan afspilles som DSD (original) eller internt konverteres til LPCM.


Afspilleren er BD Live kompatibel (blu-ray profile 2.0) og klarer opskallering via Anchor Bay VRS teknologi, som det bl.a. kendes fra DVDO scalere.


Der er analoge 7.1 udgange til lyden. Så HD lyden fra blu-ray filmene kan afspilles både via HDMI, eller dekodes internt til analog.


Den danske pris kendes ikke endnu. Men den ventes at lande under 5000 kr.

Annonce:
Forrige artikelYouSee beskriver mulighederne
Næste artikelNy blu-ray afspiller fra Denon
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.