Forside Nyheder

Rygte: PS3 Slim bliver billigere


Selvom Sony hidtil har benægtet at der var et prisfald på vej på PlayStation3, så kommer det muligvis aligevel i forbindelse med PS3 Slim.


Billedet ovenfor er en illustration, der er endnu ingen officielle billeder af den efterhånden meget omtalte PS3 Slim. Altså en ny mere slank udgave af PlayStation 3, som øjensynlig skulle være lige på trapperne nu.


Offentligørelsen af PS3 Slim kan ventes allerede i slutningen af næste uge, på gaming messen Gamescom i Køln (19-23. august).


Og skal man tro de seneste rygter, så er der et prisfald på vej sammen med den. En forhandler har ihvertfald tippet et fransk gaming magazin, og fortalt at PS3 Slim får en vejledende udsalgspris i Europa på ?300 mod ?400 på den nuværende. Hvis det holder stik, falder PS3 Slim jo omkring 750 kroner i forhold til laveste markedspris i dag.


PS3 Slim kan være tæt på nu, og måske kan den købes i butikkerne allerede fra september/oktober.


Hvis Sony ikke lancerer den på Gamescom i næste uge, er der også mulighed for at lægge verdenspremieren på IFA i Berlin i starten af september. Der er dog en vis tradition for, at nye spillekonsoller vises frem for gaming folket først.

Annonce:
Forrige artikelNy Logitech universal fjernbetjening
Næste artikelInfo om ny Sony Walkman lækket
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.