Forside Nyheder

Boxer: Mange sorte tv-skærme til november


Titusindvis af sorte tv-skærme til november


Boxer skriver i en pressemeddelelse: Mange danske tv-seere vil ikke kunne modtage deres sædvanlige tv-kanaler, når det nye, digitale tv-signal afløser det gamle analoge signal natten mellem den 31. oktober og 1. november. Boxer er enig i den helt friske analyse, som Brancheforeningen af Digitale Medier (BDM) netop har gennemført, og ser som BDM (Brancheforum Digitale Medier, red) en betydelig risiko for, at mange tusinde husstande mister deres tv-signal 31. oktober.


Ifølge analysen skal danskerne fra nu og de næste syv uger storme radio- og tv-butikkerne og købe op mod 700-800.000 produkter og digitale bokse til modtagelse af digitalt tv med en antenne, hvis alle tv-seere skal undgå at få en sort tv-skærm 1. november. Det er ikke kun de tv-apparater, som står i stuerne rundt omkring, men også de mange sekundære tv-apparater i køkkener, soveværelser, børneværelser osv., der vil blive ramt.


 


Det bliver først-til-mølle


?Der er tale om et foruroligende stort antal tv-apparater, som endnu ikke er blevet forberedt til, at det analoge tv-signal altså fuldstændig forsvinder 31. oktober, så det er helt afgørende, at danskerne kommer i gang. Det bliver først-til-mølle-princippet,? siger adm. direktør Steen Ulf Jensen, Boxer TV, der leverer digitalt betalings-tv til de danske tv-antenner.


BDM, som har lavet analysen, tror ikke længere på, at der vil være nok digitalt udstyr til alle.


?Der vil ikke være produkter nok i butikkerne. I takt med at tiden er blevet kortere, har den logistiske opgave vokset sig større og er nu så stor, at der uvægerligt vil komme masser af sorte tv-skærme rundt omkring,? siger direktør Allan Bugge, BDM.


Vent derfor ikke til sidste øjeblik, hvis du er en af dem som regner med at investere i nyt (TV eller settop boks) her op til d. 1/11


 


Kilde: Boxer / BDM

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.