Forside Nyheder

Nye Blu-ray afspillere fra Sony


I dag lancerer Sony de nyeste skud på stammen inden for Blu-Ray afspillere, BDP-S560 og BDP-S760, samt den seneste AV Reciever, STR-DN1000. Alle tre produkter giver dig den nyeste teknologi såsom 7.1 surroundsound og en meget fin 1080p billedkvalitet, leveret i et lækkert design.Udnyt mulighederne med trådløs underholdning
Både BDP-S560 og BDP-S760 understøtter trådløst netværk med Wireless-N, som er den hurtigste og mest pålidelige trådløse netværkstype. Afspillerne har også Wi-Fi Protected Setup (WPS), som betyder, at du kun skal trykke på en enkelt knap på din router for at aktivere en sikker forbindelse mellem det trådløse netværk og din afspiller. På samme måde tillader STR-DN100 dig at nyde fuld surroundsound uden brug af ledninger takket være S-AIR (Sony Audio Interactive Radio Frequency) Digital Wireless Ready-teknologi.


De trådløse muligheder i BDP-S560 og BDP-S760 gør det endnu nemmere for dig at opdatere din afspiller via internettet og opleve de mange muligheder med BD-Live?. Stadigt flere film udnytter BD-Live?, hvor du får adgang til bonusmateriale såsom ekstra scener, trailere og filmbaserede spil.*


Begge Blu-ray afspillere er DLNATM-godkendte, så du kan overføre jpg-filer fra andre enheder med DLNA såsom en VAIO notebook – også selvom de ikke er i samme rum.


?Både BDP-S560 og BDP-S760 har indbygget Wi-Fi og DLNA, der gør det endnu nemmere at forbinde en Blu-ray afspiller til din hjemmebiograf. De to nye Blu-ray afspillere og den matchende AV Receiver tilbyder det ultimative indenfor billed- og lydkvalitet?, siger produktchef, Christian Skøtt fra Sony Danmark.


Klar, parat, start!
Begge Blu-ray afspillere er ekstremt nemme at bruge og tilsluttes med en Quick Start funktion, som kan få din Blu-ray afspiller op at køre på blot 6 sekunder ? det kan ingen andre afspillere matche. Afspillerne er brugervenlige med Xross Media Bar? menuen, og den baggrundsoplyst e fjernbetjening til BDP-S760 er også nem at finde i mørke. Der er også en let tilgængelig USB-port på frontpanelet, så du nemt kan se dine digitale fotos via din Blu-ray afspiller og HDTV.


Der er ingen grund til at kassere dine gamle DVD-film. I stedet kan du give filmene nyt liv med Precision Cinema HD Upscale teknologi fra Sony. Denne teknologi omdanner standard definitionerne til 1080p, hvilket giver billeder noget nær HD-kvalitet via et High Definition Multimedia Interface (HDMI) kabel.Funktionsmættet og strømlinet BDP-760 i topklasse
BDP-S760 er proppet med ny teknologi ? og mere end Sony nogensinde tidligere har udrustet en Blu-ray afspiller med. Ved at indrage dele af vores ES (Elevated Standard) fremskridt, leveres BDP-S760 med HD Reality Enhancer, som udglatter billedtoner, reducerer støj og skaber en naturtro afspilning. Dette kombineres med Super Bit Mapping til video, der giver en naturlig farvegengivelse. Alt i alt får du den ultimative oplevelse med naturlige, dybe farver og knivskarpe billeder.


BDP-S760 leveres også med Multi Channel høretelefon surround teknologi fra Sony, som giver dig en total surroundsound oplevelse, selv hvis du ser film med almindelige høretelefoner.Ny AV Receiver fuldender din hjemmebiograf
Ud over at være S-Air ready er der 4 HDMI inputs i STR-DN1000 fra Sony, så du kan tilslutte en række 1080p produkter og nyde mættede og skarpe billeder på grund af x.v. Color og Deep Color-teknologierne. Receiveren har også sin egen indbyggede 1080i videoskaleringsteknologi, som retter uskarpe billeder, reducerer baggrundsstøj og giver mere realistiske farver fra ikke-HD-medier. STR-DN1000 er nu endnu nemmere at betjene med den nye grafiske brugergrænseflade, hvor du enkelt på skærmen nemt kan opsætte din egen ultimative high-tech hjemmebiograf.


Som i BDP-S560 og BDP-S760 understøtter STR-DN1000 det seneste inden for surroundsound i høj opløsning med det nye dekodningsformat til Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio, så du får det seneste nye i lydkvalitet, som er identisk med den bedste kvalitet i et lydstudie.


STR-DN1000 har intelligent DCAC (Digital Cinema Auto Calibration)-teknologi, som gør det nemmere at opstille højttalerne, fordi den måler forskellige faktorer såsom afstand til højtalerne, volumen og frekvens. Det sikrer dig maksimale musik- og filmoplevelser. Når receiveren kombineres med DCS (Digital Cinema Sound), får du surroundsound i samme lydkvalitet, som den oprindeligt var tiltænkt. Der er også en digital medieport, så du nemt kan afspille musik fra en MP3-afspiller, PC eller mobiltelefon.


Trådløse Blu-ray og audio-produkter udgør i stigende grad rygraden i hjemmets netværk. De nye produkter fra Sony er designet til at give dig en enestående trådløs underholdningsoplevelse.


De nye Blu-ray afspillere fra Sony kan fås i danske butikker fra oktober til en vejledende udsalgspris på kr. 3.499,- for BDP-S560 og kr. 4.599,- for BDP-S760, mens STR-DN1000 receiver kommer i september til en vejledende udsalgspris på kr. 4.999,-.


* USB nøgle nødvendig (1GB) for at få adgang til BD-Live indhold

Annonce:
Forrige artikelSå kom Marantz SR-6004 recieveren.
Næste artikelHinke er nu rekonstrueret efter konkurs
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.