Forside Nyheder

Se TV fra Slingboxen med iPod/iPhone


 


Se TV på iPhone og iPod i hjemmet eller på farten, med denne nye applikation til Slingbox produkterne.


Sling produkterne giver mulighed for at se TV og betjene ens produkter, eksempelvis harddisk recorderen, via nettet andre steder i huset eller udefra nettet. Eksempelvis kan man sidde på et hotel værelse et sted i verden, og se kanalerne hjemmefra eller programmere timeren i recorderen. Sling Media tilbyder forskellige produkter, også til distribution af TV-signaler internt i huset.


Dette er ikke første mobil applikation som Sling Media frigiver. Men aligevel kalder de selv deres nye program til iPhone og iPod Touch som den bedste årsag til at købe en Slingbox.


For der kræves en Slingbox, af typen SOLO, PRO eller PRO-HD. De øvrige Slingbox produkter som AV, TUNER og Classic er ikke fuldt understøttet her.


Men har man eksempelvis en Slingbox Pro, vil nytteværdien af den blive så meget større nu. Tænk at sidde på arbejdet, med iPhonen i hånden, og lige programmere harddisk optageren derhjemme. Eller se nyhederne i badet. Programmet virker dog kun når iPhone/iPod er forbundet til netværk, WiFi, ikke via 3G.


 


Pris og tilgængelighed


SlingPlayer Mobile for iPhone/iPod Touch er tilgængelig i AppStore nu.


Prisen er kr. 179,-


 
 

Kilde: Sling Media

Annonce:
Forrige artikelGammelt radio-tv udstyr for millioner
Næste artikel6’eren får bred distribution
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.