Forside Nyheder

Sony pressemøde efterår 2009


Sony inviterede til pressemøde. Se videoer af udvalgte nyheder og andre demonstrationer.


 


USB media player


En nyhed er Sonys lille media afspiller til TV’et. Ideen er at give mulighed for at afspille forskelligt media fra USB direkte på TV’et, til brug på de TV apparater som ikke har den slags indbygget. Den kommer snart på markedet, til en ca. pris på 595 kr. 

 


 


Blu-ray lineup


Dette er de stand-alone blu-ray afspillere som Sony har på markedet nu. Det er dog kun BDP-S760 som er en nyhed, de øvrige modeller kom tidligere på året.

 


 


Tour de Sony TVDer er ingen nyheder på TV-siden hos Sony dette efterår, udover en enkelt ny størrelse i en eksisterende serie. Sony valgte at holde liv i de nuværende serier lidt længere end normalt pga. finanskrisen.


Videoen her er uden tale, blot et hurtigt kig på de udstillede modeller på pressemødet.

 


 


LCD backlight med kold og varm belysning


Her forklares forskellen imellem to typer LCD bagbelysning – backlight. Det er hhv. CCFL (kold rør belysning) og HCFL (varm rør belysning).

 


 


LCD LED backlight typer


Her forklares forskellen imellem andre to typer af LCD bagbelysning – backlight. Her LED – lysdioder – monteret hhv. i rammen/kanten (edge) og bagpå (local dimming).

 


 


Walkman lineup efterår 2009


Sony byder på forskellige typer af Walkman, små medieafspillere. Både med indbyggede højttalere og touch OLED skærm.


 


 


Sony soundbar præsentation


Sony har lavet en ny soundbar til Z-serien af LCD TV. Og den har en fiks detalje…

 


 


Smugkig på første Sony recorder med DVB-C tuner


Sony er på vej med en recorder der har digital tuner til både DVB-T (egen antenne) og DVB-C (kabel-tv). Desværre må vi vente til næste år – omkring februar – før Sony åbner for DVB-C tuneren i den. Den vil blive forhandlet senere på året, men uden firmwaren til DVB-C. En senere opdatering vil åbne op for den del.


Dog ingen HD – det er kun en SD recorder. Og kun MPEG-2. Så det svarer til de nuværende typer af kombinerede DVD og harddisk optagere, blot med DVB-C tuneren også så den kan optage frie SD kanaler fra YouSee og Stofa.Sony DVB-T/C recorder (nederst)
 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.