Forside Nyheder

Stofa på vej med frit digitalt TV


Stofa vil levere ukodet digitalt tv til alle kunder, med fri telefoni og internet.


Forleden dag var det de store antenneforeninger i Aalborg og Hjørring, der kunne offentligøre planerne om ukodet digitalt tv til medlemmerne. Nu begynder anden runde i Stofa, et digitaliseringsprojekt med sloganet: Alle kan blive digitale.


Stofa tilbyder nu alle antenneforeninger at gøre som foreningerne i Aalborg og Hjørring og indgå en aftale om at lade alle medlemmer se ukodet digitalt tv. Om kort tid forventes det, at omkring 100.000 antenneforeningsmedlemmer er med i aftalen.


“Vi er mildt sagt begejstrede for konceptet, som vi glæder os rigtigt meget til at få bredt ud til hele markedet ? lige nu står antenneforeningerne utålmodigt i kø for at blive præsenteret for detaljerne i det nye koncept, så vi tager omgående hul på en lang række møder med vores partnere”, fortæller Stofas administrerende direktør, Ole Simonsen.


Konceptet giver ikke alene foreningens medlemmer mulighed for at se “knivskarpt” digitalt tv direkte fra antennestikket men også unikke fordele i form af et gratis telefon-abonnement og en gratis internetforbindelse.


Samtidig halveres den årlige kortafgift for de kunder, som ønsker at kunne sætte tv-programmer på pause, starte programmer forfra eller leje film direkte fra sofaen med en digital boks. Fremover vil Stofa kun opkræve 187,50 kroner om året i kortafgift.


Brugere på Zaptor får adgang til DR Arkiv, muligheden for at se DR’s egenproducerede programmer fra de seneste 30 dage.


Selvom de digitale kanaler slippes fri, går det ikke udover de analoge kanaler. De vil kunne modtages som hidtil.


“Vi kan distribuere vores programpakker i både digital og analog kvalitet. Det betyder, at alle kanaler med eller uden digital boks kan ses uafhængigt af hinanden og på alle hjemmets tv”, fortæller Ole Simonsen.


 


Se også:  Fakta om de nye Stofa tilbud

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.