Forside Nyheder

Beovision 10 tegner til at blive en succes


Beovision 10 tegner allerede nu til at blive en succes, og ender måske som det produkt der vender skuden for B&O.


De positive meldinger kommer fra finansmagasinet Økonomiske Ugebrev, der har analyseret de første dage med det nye Beovision 10. TV’et der blev lanceret på et pressemøde i København forleden, ser dermed ud til at kunne blive et produkt der kan bidrage til at vende skuden for Bang & Olufsen. En sællert af den slags, som de har sukket efter i Struer.


 


Revet væk


Økonomiske Ugebrev skriver at Beovision 10 betegnes som den største succes i flere år.


I følge Ritzau har B&O butikkerne i Århus og det nordlige København godt gang i salget. Og allerede nu tyder meget på, at der kan opstå flaskehalse i leveringen til forhandlere, som ikke kan få leveret nye tv i samme tempo, som de sælges. Der tales allerede nu om ventetider på flere måneder inden næste leverance er klar.


Så tiden inden drømme TV’et er i hus kan blive lang, for de Beovision 10 interesserede der ikke når at komme blandt de heldige, i denne første bølge af leveringer.


 


Glæde hos B&O


Som en kommentar til succesen svarer koncernchef i B&O Kalle Hvidt Nielsen:


“Det er jeg utrolig glad for. Det svarer meget godt til det, vi oplever. Beovision 10 har fået en utrolig positiv modtagelse næsten alle steder. Det virker som om, at tv’et prismæssigt, teknologisk og designmæssigt har ramt et sted, hvor rigtigt mange gerne vil være med. Jeg tror, at vi får meget travlt. Vores foreløbige indikatorer tyder på en rigtig god modtagelse fra forhandlerne, målt på forretningernes bestillinger.”


 


B&O kritikeren vender tommelfingeren op


Selv en af B&Os måske allerstørste kritikere i dag, den tidligere B&O direktør Lars Kirstein, har måtte overgive sig til Beovision 10, og udtaler til Computer Reseller at B&O denne gang “rammer helt rigtigt.” og sagde videre:


“Beovision 10 bliver en succes. Konceptet er gudesmukt, prisen er god, og det er et produkt, som rigtig mange eksisterende B&O kunder må eje, og mange potentielle B&O kunder har ventet på.”


 


Fans virker glade


Samme positive toner lyder fra de mange B&O fans her på recordere.dk, her er et udpluk af de mange positive kommentarer:


Benitez: “Jeg syntes det er super flot og stilfuldt, noget af det bedste vi har set fra B&O i årevis” og “Respekt for B&O det giver håb for fremtiden”


Letten: “Super flot!” og “Ønsker B&O tillykke, og håber det kan være med til at vende skuden for dem i Struer.”


Bruce: “Meget flot design må jeg sige og jeg håber da, der er mange som vil betale de 25K ekstra for dette alene, for B&O’s skyld.”


Jakob: “Det er så klasse, og ikke for dyrt hvis du har B&O aktive højtalere i forvejen”


 
Afstemning
Annonce:
Annonce:
Forrige artikelTilbud på blu-ray afspillere
Næste artikelAnmeldelse af DVB-T modtager Triax T-HD 409
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.