Forside Nyheder

Lydspecialisten kommer til København


Fusion af special forretninger. Speakers Corner i København bliver til Lydspecialisten


Flere års godt samarbejde bliver nu til en fusion. Lydspecialisten fusionerer med Speakers Corner, og forretningen i Studiestræde tæt ved Rådhuspladsen i København skifter navn til Lydspecialisten.


Dermed er Lydspecialisten at finde i Aalborg, Århus og København. Der skiftes ikke ud på personalet, René og Thomas fra det tidligere Speakers Corner, står klar med deres ekspertise i den nye butik.


Lydspecialistens hjemmeside har ved samme lejlighed fået et større ansigtsløftning.


 


Amphion højttalere


Inden fusionen har de haft mange af de samme produkter til fælles, undtaget højttalerne fra Amphion, som fremover vil være at finde i alle tre butikker. I følge Lydspecialisten så ser disse finske højttalere ikke bare godt ud, de spiller også ganske fortræffeligt.


Det har du mulighed for at opleve med egne ører på tre kommende arrangementer, nærmere betegnet 27., 28. og 29. oktober i henholdsvis København, Århus og Aalborg. Her vil der være besøg af Kaj Danielsen fra Radioactiv og ikke mindst Ole Lund Christensen, der er med til at konstruere Amphion højttalerne. Sidstnævnte står klar til at besvare de mere tekniske spørgsmål.


Tilmelding kan ske via hjemmesiden, hvor der også vil være forskellige åbningstilbud (gælder alle butikkerne).


 


Kilde: Lydspecialisten

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.