Forside Nyheder

Sonos lancerer Zoneplayer S5


Sonos Zoneplayer S5.


 


Nyt Sonos trådløst musiksystem, med indbyggede højttalere og styring fra iPod/iPhone.


Amerikanske Sonos, der laver trådløse musiksystemer til hjemmet, er klar med ZonePlayer S5. Det er Sonos første “transistor radio”, altså en enhed med indbyggede højttalere, som bruges til trådløs afspilning af husets media, internet radio mv.


Med trådløs betjening via iPhone eller iPod touch, er det en løsning, som på én gang er brugervenlig, lækker og – i følge HiFi Klubben – også både økonomisk og velspillende. Har man først prøvet Sonos enkle tilgang til betjeningen, åbner der sig en ny verden. Og benyttes FLAC til at gemme musikken, kan tonerne nydes i ukomprimeret kvalitet.
Nem installation


Via dit eksisterende netværk får du adgang til al den musik, du har liggende på din computer eller netværksharddisk. Hvis du i forvejen har Sonos derhjemme, er det endnu nemmere. Så skal du bare sætte ZonePlayer S5 i stikkontakten og holde et par knapper inde i et par sekunder ? så har du musik i endnu et rum!


Sonos S5 kan selvfølgelig også fjernbetjenes med Sonos egen touch controller.Radio


Ud over din egen musik kan du gå på opdagelse blandt de mange tusind radiostationer på internettet, inklusive de DAB-kanaler som du måske allerede har kørende på en DAB-radio. Du får også adgang til online-musiktjenester på nettet. Disse tjenester (f.eks. Deezer og last.fm) er under hastig fremmarch og vil uden for enhver tvivl komme til at revolutionere musikverdenen i de kommende år.God lyd


S5 leverer også en lydkvalitet, som du næppe forventer af et anlæg i denne kategori. Med sine fem indbyggede forstærkere og fem højttalerenheder inklusive subwoofer, spiller den markedets konkurrerende iPod-systemer langt ned under gulvbrædderne, i følge HiFi-Klubben.


Grib din Controller eller iPhone/iPod touch, vælg et rum, vælg en sang og tryk på “Play”. Læn dig tilbage, og nyd musikken.


 


Pris og tilgængelighed


Ventes på markedet i slutningen af denne måned (okt. 09).


Pris kr. 2.999,- 


 


  
Sonos Zoneplayer S5, sammen med en iPhone der styrer den.


 Sonos Zoneplayer S5 bagfra.


 


 
Sonos Zoneplayer S5 “exploded view”. Et kig ind bag facaden.


 


Kilde: HiFi-Klubben

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.