Forside Nyheder

Spil konsol til døren indenfor 1 time


Et dansk firma vil tilbyde straks levering af Wii spillekonsoller i de største danske byer.


Forhandleren Microtero Computers vil fra starten af november måned – tilbyde levering af Wii konsoller og dertilhørende konsol produkter og spil lige til døren – indenfor en time – i København og Frederiksberg kommuner. Men i løbet af 6 måneder udvides konceptet til at omfatte Århus, Odense og Aalborg også.


Hos forhandleren sidder de klar ved telefonerne, stort set døgnet rundt, og udbringning til døren indenfor 1 time koster blot 59 kr. Selve udbringningen sker via en stab af bude.


“Vi har kørt en mindre prøve periode med dette tiltag – og det har vist sig overraskende succesfuldt. Vi var selvfølgelige lidt skeptiske i starten, men vi tog chancen og prøvede det af i København og på Frederiksberg – og det var vi bestemt ikke fortrudt”, siger koncept manager Johan Ericsson.


Vi har ofte set hvis vennerne eller veninderne – skal have en sjov aften – kan Wii være et oplagt valg for morskaben, men på det tidspunkt har de fleste butikker lukket – og festens deltagere har måske ikke mulighed for, at skaffe en konsol på anden vis – det er her Microtero Computers kommer ind i billedet med sameday konceptet – så ringer de til os – hvorefter vi leverer indenfor en time på adressen.


Det er også muligt at leje konsollen, og få den leveret. Når lejeperioden er udløbet, afhentes udstyret igen.


Det er kun Wii som forhandleren har specialiseret sig i. Se mere på Microtero


 


Kilde: Microtero

Annonce:
Forrige artikelTV-station ændrer HD logo
Næste artikelDe frie kanaler på DTT nettet skifter plads
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.