Forside Nyheder

Linn Majik DS-I alt-i-et musiksystem


 


Forhandleren Scala HiFi skriver om Linn DS-I:


Forestil dig det perfekte alt-i-ét-musiksystem; høj-kvalitets netværksafspiller, alsidig forforstærker og kraftfuld effektforstærker – altsammen pakket ind i én og samme diskrete kasse. Så har du Linn Majik DS-I, der indeholder den seneste teknologi indenfor musikafspilning, og som samtidig giver dig muligheden for at tilslutte alt dit øvrige udstyr.


Med Linn’s DS-afspillere er det muligt at nyde sin musik i den højst mulige kvalitet, og Ma-jik DS-I fortsætter i samme spor, så du kan lytte til en lang række af formater lige fra 24bit/96kHz ukomprimerede musikfiler i studio master-kvalitet til Mp3.


Majik DS-I trækker den bedste lyd ud af ethvert produkt, og med 5 analoge og 6 digitale indgange kan du nyde endnu bedre lydkvalitet fra dit TV, spillekonsol, Blu-ray-afspillere og meget andet. Det er endda muligt at tilslutte en pladespiller via den indbyggede MM-RIAA-indgang (kan opgraderes til MC).


Effektforstærkerdelen er hentet direkte fra Linn’s omfattende Majik-serie og i Majik DS-I sidder der 2 x 100 watt CHAKRA-forstærkning. Strømmen leveres af Linn egen Dynamik-strømforsyning og sikrer dig, at der er rigeligt med kraft til selv den mest krævende musik.


Check også de tekniske specifikationer


  


Styring fra håndholdte enheder


Styringen af systemet kan heller ikke være nemmere eller mere fleksibelt; Linn Majik DS-I kobles op på dit hjemmenetværk, hvorefter det kan styres af en lang række produkter, f.eks. din computer, PDA, avanceret mobiltelefon, iPod Touch, iPhone m.m. Din lokale Linn-forhandler kan guide dig igennem, hvis du har spørgsmål, eller stå for hele installationen af systemet.


Ved at samle de seneste Linn teknologier i ét elegant produkt, leverer Linn Majik DS-I et kompakt men kraftfuld alt-i-ét-system, der sætter nye standarder for, hvad vi kan forvente os af kompaktsystemer.


 


 


Pris


Linn Majik DS-I (sort/silver) kr. 23.000


 
 


Demo aften


Demo-arrangement onsdag d. 2/12 fra kl. 16 til 19.


Scala Hifi i Århus holder åbent hus onsdag d. 2. december fra kl. 16 til kl. 19. Her vil Niels Hoelscher fra Linn demonstrere den nye Linn Majik DS-I og fortælle om mulighederne med dette fantastiske alt-i-ét-musiksystem. Tilmelding er ikke nødvendig, da der løbende vil være demonstrationer mellem kl. 16 og kl. 19.


Scala Hifi
M.P. Bruuns Gade 36
8000 Århus C
Tlf.: 86121494
E-mail: [email protected]


 


Kilde: Scala Hifi pressemeddelelse

Annonce:
Forrige artikelLinn DS-I tekniske specifikationer
Næste artikelTDC TV i sort igen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.