Forside Nyheder

Oppo Blu-ray endelig til Danmark


Oppos eget “modelbilllede” af BDP-83 blu-ray.


 


De to udgaver af oppo blu-ray lanceres nu i Danmark. BDP-83 og dens special edition.


Efter en lang og turbulent ventetid, er det med stor fornøjelse, at den danske Oppo importør endelig kan præsentere Danmark for markedets måske mest omtalte blu-ray afspiller, BDP-83.


BDP-83 har vundet stor succes i hjemlandet USA, takket være en unik kombination af kvalitet og brugervenlighed. Listen over features er nærmest uendelig, men blandt de mest væsentlige kan nævnes: • BD Live
 • HDMI 1.3 m. Deep Color og CEC
 • Lynhurtig opstart og betjening
 • Indbygget dekodning af bl.a. Dolby TrueHD og DTS-HD
 • Bitstream output af alle formater
 • Opskalering af DVD med ABT 2010, markedets førende skalerings-chip
 • Source Direct mulighed
 • DVD-Audio via HDMI eller analog output
 • SACD via HDMI som enten PCM eller DSD, samt analog output
 • 7.1 analog udgang plus dedikeret stereo-udgang
 • USB tilslutning for og bag

Og sidst, men ikke mindst: BDP-83 leveres kodefri for såvel DVD som BD (automatisk for DVD, manuel omskiftning for BD).


Den første leverance er tæt på udsolgt på forudbestillingerne alene, næste forsendelse forventes at blive omkring 1. december. Det anbefales derfor at forudbestille, hvis du vil undgå lang leveringstid.


BDP-83 koster 4.995,- kodefri.
BDP-83 inkl. RS-232 betjening: 5.995,- kodefri.


 


 
Oppo BDP-83 blu-ray set bagfra.


 


Nyhed: BDP-83 Special Edition


Den almindelige BDP-83 roses overalt for den bedste billede- og lydkvalitet i prisklassen. Ønsker du en blu-ray afspiller med en analog lyd-gengivelse i absolut high-end klasse, så har Oppo også en løsning til dig: BDP-83 Special Edition.


BDP-83 SE er identisk med BDP-83 hvad angår billedgengivelse og lydgengivelse via HDMI, men adskiller sig på analog-udgangene. BDP-83 SE benytter ESS Sabre32 D/A konvertere, der er blandt de absolut bedste på markedet.


Der benyttes en enkelt multichannel DAC på 7.1 udgangen, og fire DAC?s per kanal (8 i alt) på stereo-udgangen. Derudover benyttes en forbedret strømforsyning. Resultatet er en endnu bedre lydgengivelse, som især vil være interessant for ejere af hifi-systemer i den bedre ende, eller i det hele taget hvis du ønsker at bruge afspilleren som seriøs CD-afspiller. BDP-83 SE leveres med RS-232 som standard (men kan naturligvis også betjenes normalt med den medfølgende fjernbetjening)


BDP-83 Special Edition koster 7.995,-. Første levering forventes at blive omkring 1. december.Oppo Blu-ray BDP83 SE audio board.


Kilde: Medlyd

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.