Forside Nyheder

Philips lancerer 3 nye serier LCD TV


Philips 9600 serie LCD TV


 


Philips lancerer 3 nye serier LCD TV


Philips 9600 serien, 9700 serien og Aurea (9900 serien) opdateres


 


Større skarphed, stærkere farver og Net TV samtidig med at tv?ene tager hensyn til miljøet, da energiforbruget er mindsket med op til 50 %!


Dét er nogle af de mange fordele ved Philips? nye modeller i topserierne 9600 og 9700 samt den tredje generation af Aurea, som er blevet slanket yderligere. Fælles for dem er, at de giver dig en forrygende tv-oplevelse i stuen, i følge Philips.


“Når man ser sport eller actionfilm i tv, forstyrrer det oplevelsen, hvis billedet hakker. De nye FlatTV fra Philips har kortere responstid, og det giver et super skarpt billede”, siger produktchef Kim Johansen, Philips.


 


 


 Philips nye 9600-serie bagfra


 


 


100Hz eller 200 Hz


9600-serien og Aurea har 100Hz Clear LCD og en responstid på to millisekunder.


Philips kalder 9700-serien for verdens hurtigste, med 200Hz Clear LCD og en responstid på et millisekund. I øvrigt også noget du vil drage fordel af, hvis du tilslutter en spillekonsol.


 


 


 


 


 


 


 


 


Fremtidens tv-oplevelse er her nu


Philips? Ambilight-teknologi kaster farver, der svarer til dem på skærmen, op på væggen omkring tv-skærmen. Billedet bliver nærmest tredimensionelt og tv?et træder frem fra væggen ? resultatet er en forstærket seeroplevelse. Og ser du tv længe, er der den ekstra fordel, at det er mindre anstrengende for øjnene.


På Aurea er suppleret med 250 LED (lysdioder) i den hvide kant. De følger farverne på tv-skærmen og i kombination med Ambilight-baggrundsbelysningen ?trækkes? billedet ud over rammen og videre på væggen til en tv-oplevelse, der siger spar to til hvad som helst!


 Philips Aurea 3 LCD TV (9900 serien)


 


 


Miljøvenlig med stor strømbesparelse


Philips? LED Pro-teknik findes i 9700-serien. Den reducerer strømforbruget med op til 50 % og øger samtidig kontrasten i billedet: Flere end 1.000 LED (lysdioder) leverer baggrundsbelysningen, der også gør, at de sorte dele af billedet bliver rigtig sort – og det er yderligere med til at styrke oplevelsen foran skærmen.


Aurea benytter en anden LED-teknologi, hvor dioderne lyser i kanten af billedet, og denne løsning sparer ?kun? op til 40 % af energiforbruget.


 


 


 


 Philips nye 9700 serie LCD TV


 


Philips Net TV bringer internettet ind i stuen


Med Philips Net TV får du adgang til internettet direkte fra sofaen. Med bare ét klik på fjernbetjeningen har du adgang til nyheder, vejr, sport, rejseplanlægning, YouTube og meget mere ? og der kommer hele tiden nye ting til.


Du kan også bruge fjernbetjeningen til at browse på nettet efter en hvilken som helst side.


 Philips 9700-serie bagfra


 


Pris og tilgængelighed


Ikke oplyst.


Mere information om: Philips Aurea-serie   


 


Kilde: Philips pressemeddelelse

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.