Forside * Nyheder

Canal Digital kabel-tv kunder kan nu få TV 3







En ny aftale mellem brancheforeningen FDA og Viasat betyder, at Canal Digitals kabel-tv kunder fremover vil kunne se alle Viasats tv-kanaler.


Aftalen mellem brancheforeningen FDA (Forenede Danske Antenneanlæg) og Viasat betyder, at antenneforeninger, der får deres tv-signaler fra Canal Digital Kabel-tv, nu også kan modtage alle Viasats tv-kanaler i Family Mix-pakken. Aftalen betegnes som et gennembrud på området, der sikrer Canal Digitals kabel-tv kunder en lang række kanaler, som de tidligere har måttet undvære eller købe sig til ved siden af.


 


Canal Digital
 
“For Canal Digital betyder aftalen, at vi står betydeligt stærkere i konkurrencen. Vi har nu fået et langt mere fuldendt produkt at tilbyde de danske antenneforeninger, ikke blot når det gælder muligheder for valgfrihed og HDTV, men også når det gælder Viasats tv-kanaler, hvis foreningen har indgået den nye aftaletype med Viasat. Med den store styrke på kanalfladen har vi nu plads til at fokusere endnu mere på bredbånd, som også er en væsentlig del af vores Family Mix tilbud til antenneforeningerne,? siger salgsdirektør Kenneth Christensen, Canal Digital Kabel-tv og fortsætter:
 
?I Canal Digital har vi gennem mange år forholdsvist anonymt leveret tv-kanaler til mange af landets antenneforeninger. I forbindelse med digitaliseringen har vi imidlertid valgt at gå ud med et helt nyt produkt med ægte valgfrihed på digitale tv-kanaler, HDTV, bredbånd og telefoni. Vi håber selvfølgelig, at mange af de ca. 650.000 husstande, som vi i forvejen leverer tv-kanaler til, vil tage godt imod de nye muligheder.?
 


Viasat


Begge aftaleparter er tilfredse med den nye aftale, som kommer Canal Digitals kabel-tv kunder til gode:
 
?Viasats nye aftale med FDA gør det nu muligt for en antenne- eller boligforening at vælge leverandører, som ikke samarbejder med Viasat. Det kunne være Canal Digital, som nu er godkendt til at administrere og distribuere Viasats kanaler som TV3-kanalerne, TV1000 kanalerne og Viasat Golf. Distributionen betinges dog af, at antenne- eller boligforeningen har indgået den nye type aftale direkte med Viasat?, siger administrerende direktør for Viasat, Kim Poder.
 


FDA


FDA, som står bag den nye aftale, opfatter også aftalen som et stort gennembrud for medlemmerne og formanden for FDA, Poul Juul byder den nye aftale velkommen:


?FDA ønsker Canal Digital tillykke med det forbedrede Family Mix-produkt, som mange antenneanlæg og deres medlemmer sætter stor pris på. Ikke mindst de mange flotte HDTV-kanaler er et væsentligt bidrag til forbedring af tv-oplevelsen. FDA har med den nye aftale med Viasat lagt vægt på, at alle antenneanlæg og distributører skal have mulighed for at sende Viasats programmer til dem, der ønsker det. Og at antenneanlæggenes bestyrelser og medlemmer ikke skal komme i klemme, fordi der er uenighed mellem distributører.?
 


Ikke parabol kunder


Det nye tilbud træder i kraft den 8. december 2009 og gælder udelukkende for de af Canal Digitals kunder, der har kabel-tv, og ikke for kunder med privat parabol.


 


Kilde: Canal Digital pressemeddelelse

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.