Forside Nyheder

Det stuerene sexlegetøj klar til julehandlen


De viste det frem på IFA i Berlin, hvor udstillingsmodellen blev stjålet. Nu er det her, Philips stuerene sexlegetøj.


Ja ja, vi ved det godt. Dette har ikke meget med AV forbrugerelektronik at gøre, faktisk slet intet. Men Philips stuerene sexlegetøj hittede blandt læserne af vores IFA blog tilbage i september, så vi vil ikke undlade at bringe fortsættelsen.


Bær over med os, det er trods alt kun jul en gang om året. Betragt det som en elektronisk gadget nyhed 🙂


Det blev vist frem på IFA, og var med på deres store pressemøde, annonceret som et nyt forretningsområde for Philips. Altså stuerent sexlegetøj, som man handler i helt normale butikker og supermarkeder. På IFA var der ligefrem nogen som rendte med udstillingsmodellerne, som vi skrev om her.


Nu er de første Philips produkter i handlen, klar til at komme under juletræet. Prisen for det viste sæt er kr. 699,-, sættet består af et massageapparat til ham og et til hende. Læs mere om det her, hvor der også et 3 andre modeller.


Kan snart købes over hele landet, i butikker som Magasin, Imerco, Inspiration, Punkt 1, Skousen og Elgiganten.


Nedenfor den humoristiske reklame video, der skal sælge produkterne:


 

 

Annonce:
Forrige artikelForsøgssender i København skifter frekvens
Næste artikelBoxer vildledte forbrugere
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.