Forside Nyheder

DVD skiver med indbygget kryptering


Verbatim har et nyt produkt på markedet, med indbygget kryptering af indholdet.


Indrømmet, vi er ikke helt med på hvordan de gør det teknisk. Vi troede at DVD var et inaktivt medie, og så lancerer Verbatim nye DVD’er med 256-bit AES kryptering, der vel og mærke ikke kræver softwaren installeret på computeren for at virke.


I følge Verbatim ligger den nødvendige software til sikring af data på selve skiven, og det sørger for at data lagres krypteret, så der kræves adgang til det valgte kodeord, for at læse indholdet igen.


Virker sammen med Windows 2000, XP og Vista


Verbatim SecureSaveDVD sælges i æsker af 5 stk. Pris ukendt.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.