Forside Nyheder

Eksklusiv DLP projektor – uden lampe


Runco tager hul på fremtidens projektor teknologi, DLP hvor den traditionelle lampe er erstattet af LED.


Runco lancerer den revolutionerende QuantumColor Serie. Serien byder på lampe-fri projektion, billede straks uden opvarmning, lavt strømforbrug og stor fleksibilitet i farvejusteringerne.


Runco QuantumColor Q-750 projektorenE er udstyret med Runcos nye InfiniLight LED teknologi, der eliminerer lampe, mekanisk iris og farvehjul for øget stabilitet og holdbarhed. Uden lampe reduceres strømforbruget med 70%, samtidig med at der skal ikke anskaffes/bortskaffes lamper med miljøfarligt indhold som bly og kviksølv.


Den komplicerede LED-baserede projektionsteknologi, skabt i samarbejde med Texas Instruments, giver samtidig en hidtil ukendt fleksibilitet i farvejusteringsmuligheder.


QuantumColor kan optimeres til DCI (Digital Cinema Initiative), Adobe RGB, sRGB, REC 709 og REC 601, for nøjagtig gengivelse af enhver kilde.  For at sikre overblik over de nærmest uendelige muligheder, har Runco skabt en revolutionerende Personal Color Equalizer? (PCE), en “six-axis” (R,G,B,C,Y,M).


Hvis alt det lyder som volapyk for dig, så blot tænk på en farvejustering der kort sagt gør for billedet hvad en advanceret audio-equalizer gør for lyd.


Runco QuantumColor byder på høj kontrast., og farver kan forstærkes og dæmpes for hver kilde for sig og i flere sæt personlige præferencer. Runco PCE præsterer fremragende farvegengivelse præcist som defineret af Hollywoods førende cinematografer eller af brugeren selv.


I modsætning til almindelige projektorer med lamper, som typisk skal bruge et par minutter på at varme op, er der billede straks med Runco QuantumColor InstantOn?.


Der er mulighed for to forskellige optikker til Runco QuantumColor projektorer, en hvor 2.35:1 CinemaScope film vises uden sorte bjælker.


Men helt billige er de jo ikke. Runco QuantumColor Q-750i koster kr. 139.995,- og Q-750d koster kr. 169.995,-


Specifikationer: Q-750i og Q-750d


 Kilde: HTP

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.