Forside Nyheder

Forbrydelsen betød gennembrud for HD


Stofa har undersøgt seerandelene, imellem de digitale kanaler, og Forbrydelsen sendte DR HD i top.


Da Sarah Lund tømte sin pistol i brystet på Ulrik Strange og satte effektivt punktum for ti nervepirrende afsnit af “Forbrydelsen ll” fik en del af de 1,7 millioner seere alle detaljer med.


Rigtig mange så nemlig det sidste afsnit på DR HD. “Forbrydelsen ll” sendte for første gang en HD-kanal ind blandt de mest sete digitale kanaler hos Stofa.


“DR HD har med “Forbrydelsen” skabt et folkeligt gennembrud for HD blandt vores kunder. Under serien var DR 1 og DR HD de to mest sete søndags-kanaler blandt vores Zaptor-kunder”, siger Martin Sandvad, programredaktør hos Stofa.


At HD til folket ser ud til at blive populært, vækker naturligvis tilfredshed hos Danmarks Radio.


“Vi håber, at DR HD kan virke som et lokomotiv for udbredelsen af HD i Danmark og seertallene for Forbrydelsen i HD tyder på, at danskerne er klar til at omfavne den nye teknologi”, siger Henrik Birck, kanalredaktør for DR HD.


Som en konsekvens vil Stofa satse på mere HD indhold.


“Vi kan tydeligt mærke, at når det gælder oplevelser i HD, så vil mere have mere. Derfor bestræber vi os også på, at få så meget HD ind i vores programudbud som muligt”, fortæller Martin Sandvad.


 


Kilde: Stofa

Annonce:
Forrige artikelBrugeranmeldelse: SONOS S5
Næste artikelForsøgssender i København skifter frekvens
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.