Forside Nyheder

Iomega lancerer ny medieafspiller til HD-film


Iomega lancerer ny serie af HD-medieafspillere udviklet til at vise video i HD, billeder og afspille musik på tv.


Iomega lancerer nu to produkter i serien Iomega ScreenPlay HD Media Player. Serien omfatter Iomega ScreenPlay Director HD Media Player, som er en multifunktions-HD-medieafspiller med harddisk på 1 eller 2TB.  


 


Screenplay Director


ScreenPlay Director er kompatibel med pc og Mac, og giver fuld 1080p HD-afspilning (24fps), og op til 2TB lagringsplads til multimedie-filer. ScreenPlay Director kan afspille de fleste codecs og filtyper, herunder H.264, WMV, MKV og DivX.


Der forprogrammeret et udvalg af populære online-medier som YouTube, Flickr, Shoutcast Internetradio, RSS-feeds og podcast-udsendelser. Man kan også konfigurere ScreenPlay Director til at tilføje andre RSS-feeds og podcast-udsendelser, som gør det nemt at personliggøre afspilleren til ens behov.


Med tre USB 2.0-porte kan man desuden tilslutte andre eksterne lagringsenheder: Kamera, flash-drev, eller en WiFi-adapter. ScreenPlay Director HD Media Player er tilgængelig enten i en 1TB version eller en 2TB version med kapacitet til lagring af op til 8 millioner billeder, 37.000 timer musik, eller 3.000 timers videomateriale.


Brugerne kan lagre, få adgang til og dele digitalt indhold via Ethernet eller WiFi-forbindelse.


 Screenplay Plus HD Media Player


Et andet nyt produkt i serien er HD-afspilleren ScreenPlay Director Plus, der fungerer som en medieafspiller af HD-materiale (720p og 1080i), og som lagerenhed. ScreenPlay Plus fås i 500GB og 1TB kapacitet.


ScreenPlay Plus understøtter MP3, AC3 (Dolby Digital-kodning), WAV, WMA, MPEG-1, MPEG-2 (AVI, VOB), MPEG-4 (AVI / DivX / Xvid) og JPEG. Den har et HDMI-stik og en USB 2.0-port for adgang til eksterne lagringsenheder, såsom en ekstern harddisk eller en USB- nøgle.


 


Backup og sikkerhedssoftware


Iomega Protection Suite-software er tilgængelig via download og følger gratis med mange af Iomegas produkter, herunder alle produkter i den nye serie ScreenPlay HD Media Player. Iomega Protection Suite inkluderer et seks-måneders abonnement på McAfee VirusScan Plus, Iomega QuikProtect til nem og regelmæssig backupkopiering af filer, og EMC Retrospect Express eller Express HD til backupkopiering af data, programmer og indstillinger.


 


Priser  • Iomega ScreenPlay Plus HD er set til kr. 1.100,-

  • Iomega ScreenPlay Director er set til kr. 2.550,-

 


Kilde: Iomega

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.