Forside Nyheder

Nye mono/stereo forstærkere fra KrellKrell S-275


 


Krell lancerer to nye minimalistforstærkere i S-serien, S-150m og S-275


Forstærkerne er designet med moderne minimalisttendenser i tankerne uden at gå på kompromis med Krell’s legendariske ydelse indenfor forstærkere. S-150m og S-275 er så små, at flere forstærkere kan placeres indenfor samme fysiske ramme som et enkelt konventionelt apparat.


 Krell S-150m (x2)


 


Med teknologier fra Evolution serien, en størrelse og pris som er betragtelig mere tilgængelig, er disse forstærkere, henholdsvis en 150 watt monoblok samt en 275 watt stereoforstærker en oplagt introduktion til highend-verdenen, men på rimelige vilkår.


Krell S-150m er en slimline monoforstærker som benytter sig af Krells nyeste kredsløbsteknologi heriblandt Krell Differential Current Mode. Krell S-150m er det ideelle valg til systemer med begrænsede pladsforhold.


Dagens multikanalmusik og soundtracks påfører ofte forstærkere et stort stress. Derfor er hver S-150m udstyret med otte udgangstransistorer som leverer den nødvendige kraft til højttaleren. Alle højttalere drager fordel af stor udgangseffekt, jo mere des bedre.


 Krell S-150m


 


Krell Current Mode kredsløbet omfatter balanceret arkitektur som sikrer det laveste støjniveau og mest korrekte tilgang til optagelserne. Klasse A indgangen sikrer en præcise signalvej specielt for de kritiske svage signaler. Teknologien resulterer i den største grad af dynamik og båndbredde. Kredsløbet giver endvidere et meget lavt negativt feedback med en forbedret klarhed og opløsning.


Krell S-150m er knapt 9 cm bred, hvilket muliggør at hele fem forstærkere kan stå placeret på den samme plads som et almindeligt apparat. Krell S-150m omfatter 12v trigger. WBT højttalerterminaler og XLR samt RCA indgange afslutter det elegante design.


 Krell S-275


 


Endnu mere kraftfuld og dog stadig minimalistisk, leverer stereoforstærkeren Krell S-275 hele 2 x 275 watt i 8 ohm. Omskiftes fra stereo til mono, så stiger udgangseffekten til vilde 550 watt i 8 ohm. Teknologier fra Krell Evolution som bl.a. bredbåndstopologi m.v. er ligeledes indarbejdet i designet på S-275.


Modsat mange digitale strømforsyninger som kan have en tendens til at gøre musikken steril og fjerne den musikalske essens, benyttes her en klassisk 1.650 VA lineær strømforsyning med hele 135.000 mikrofarad lyttebank.


Strømforsyningen sikrer at udgangstrinet og højttalerne har præcis den rigtige mængde kræfter til alle behov. En S-275 sikrer med sine 14 udgangstransistorer at højttalerne får den strøm som behøves.


En Krell S-275 er blot 22 cm bred, hvilket muliggør at to forstærkere kan stå placeret på den samme plads som et almindeligt apparat. S-275 omfatter 12v trigger. WBT højttalerterminaler og XLR samt RCA indgange afslutter det elegante design.


Forstærkerne leveres i børstet aluminium eller sort.


Krell S-150m koster DKK 25.000,- pr. stk og Krell S-275 koster DKK 54.000,- pr. stk.


 Krell S-275Krell S-275Krell S-150m


 


Kilde: High Performance Audio pressemeddelelse

Annonce:
Forrige artikelPanasonic leverer HD grejet til Vinter OL
Næste artikelRecordernes tid
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.