Forside Nyheder

Sim2 klar med en DLP projektor med LED


 


Sim2 introducerer firmaets første LED full-HD DLP projektor, Grand Cinema Mico 50.


Mico er latin for ?funkle?. Mico 50 er øko-venlig, langtlevende projektion med fremragende farver til den kræsne hjemmebio-entusiast.


 


 


 


Sim2 Mico 50 fordele  • LED lyskilden leverer en unik renhed i grundfarverne med et bredere og mere ensartet farverum
  • LED leverer en ekstremt stabil farvekarakteristik over hele deres livstid (typisk mindre end 5% variation)
  • Lyset skiftes mellem de røde, grønne og blå LED dioder med ekstremt høj hastighed, hvilket skaber farvegengivelsen helt uden brug af farvehjul.
  • Ekstremt hurtig tænd/sluk funktion
  • LED?erne har en forventet levetid på 30.000 timer. Ingen vedligeholdelse eller udskiftning af lampe-systemet er nødvendigt
  • Øko-venlig: Ingen kviksølv eller bly i konstruktionen, dermed kræves ingen særlig behandling ved kassering
  • Lavt støjniveau takket være et særligt væske-baseret kølings-system, der samtidig forlænger levetiden på LED?erne i forhold til traditionel køling

 


LED projektering


Sim2 satser nu kraftigt på LED-teknologien, og har nedsat en særlig udviklingsafdeling dedikeret til udvikling og forbedring af LED teknologien. Grand Cinema Mico 50 benytter Sim2?s PureLED teknologi, som er en kombination af 3 high-power LED lyskilder, DLP teknologi, avanceret video processering, og et nyt optisk system.


Lyskilden i PureLED benytter tre Luminus Phlatlight LED-lamper, en for hver grundfarve Rød, Grøn og Blå. Lyset fra disse sendes via DLP-chippen ind i optikken uden brug af det traditionelle farvehjul i ?gammeldags? single-chip DLP projektorer. En LED lyskilde kan udsende et meget smalt og rent lysspektrum, hvilket giver en højere effektivitet og perfekt farvepræcision.  Grand Cinema Mico 50 benytter en 8-bit driver der via en avanceret sensor i optikken justerer lysmængden fra de tre LED moduler, så de præcist matcher det indkomne signal. Denne driver er i stand til at slukke for strømmen til LED lyskilderne på mindre end 1 microsekund.


Grand Cinema Mico 50 er udstyret med TI?s nyeste Darkchip4 chipset og DynamicBlack teknologi. Disse features gør Mico50 i stand til at levere fremragende full HD billeder, med en imponerende on/off kontrast på 100.000:1.


Sim2?s PureLED teknologi benytter en avanceret video processering med forbedret de-interlacing og skalering, så den høje billedkvalitet kan nydes med alle signalkilder. Med en special-udviklet version af Sim2?s Live Colors Calibration software, der allerede kendes fra den eksisterende Grand Cinema serie, kan forhandleren kalibrere farvegengivelsen så den matcher perfekt til de respektive standarder.


Mico 50 kan leveres med T1 (throw: 1,5-2x) eller T2 (throw: 2-3x) linse.


 


Pris


Vejl. pris fra kr. 129.995,-.


 Kilde: Bigture 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.