Forside CES CES 2010

CES 2010: Blu-ray-afspiller med bredbåndstjenester fra LG

Blu-ray-afspiller med bredbåndstjenester fra LG 


Med den nye Blu-ray-afspiller HR500 tager LG endnu et skridt mod den ultimative interaktive underholdning. Afspilleren er udstyret med funktioner som trådløs overførelse, indbygget harddisk og digitalboks, flere tunere og adgang til forskellige bredbåndstjenester. Funktioner og grænseflade er brugervenlige, og det er nemt at navigere ved hjælp af widgets og intuitive menuer.Med indbygget digitalboks og harddisk har LG åbnet dørene til en helt ny verden i HD. Upload det ønskede program, og gem det derefter på harddisken, som har plads til 250 GB. Med Live recording-funktionen er det muligt at sætte film på pause under visningen, men du kan også spole tilbage i et program, der allerede er startet. Blu-ray-afspilleren giver også din dvd-samling nyt liv, eftersom dvd-filmene får en opløsning, der er meget tæt på HD-kvalitet. HR500 understøtter de fleste fil- og dvd-formater, heriblandt MKV og DivX-HD

 


LG HR500 er en multifunktionel Blu-ray-afspiller med en lettilgængelig grænseflade, der er henvendt til brugere uden større teknisk viden og kendskab. Muligheden for trådløs kommunikation tilbydes via WiFi DLNA (Digital Living Network Association), som reducerer antallet af kabler. Trådløst gør livet mere bekvemt, og afskaffelse af kabler giver en mere æstetisk, tiltrækkende indretning.


 


Afspilleren er også udstyret med en tuner til bredbåndstjenester, en såkaldt Broadband Services Tuner. Med den kan brugeren koble sig direkte til forskellige IP-tjenester, f.eks. video-on-demand, som i dag ellers formidles via bredbåndsoperatørerne.


 


Med en Internetopkobling er det nemt at se YouTube og få adgang til alt materialet på det populære videosite. Via BD-Live 2.0-kompatible Blu-ray-disk får man adgang til ekstramateriale og spil til filmen.


 


Teknisk specifikation


1080p HD-ready


Dvd, cd og MKV playback


DVBT tuner


Brugerflade i 3D


2ch recording


250 GB HDD


USB Plus


Web contents


Ext HDD


WiFi/DLNA


USB 2.0 (DivX HD, MP3, Jpeg play)


 


Tilgængelighed og pris


LG HR500 kommer i handlen til august. Prisen på produktet er endnu ikke offentliggjort.


 

Kilde: pressemeddelse, LG
Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.